nyári kalandok

A héten már teljesen kitört a nyáriszünet, úgy tűnik Nudli a nyarat még megússza szemüveg nélkül mert szeptemberre, illetve októberre ajánlottak időpontot a két helyen amit eddig megkérdezett Gé. Szegény (Nudli, nem Gé) nagyon el van keseredve hogy szemüveges lesz, mindig elsírja magát ha szóba kerül. Én meg oké ennyire nem vagyok elkeseredve, de egy kicsit igen, hogy kiszorultam a laptop elől, mert Gé kikötötte hogy egyszerre ötnél több youtube-os tab nem lehet nyitva az asztali gépen, ezért ha egyiket sem akarják becsukni de valami mást akarnak nézni, átülnek, én meg úgyse vagyok otthon. Most épp What does the fox say a menő, Berci nagyon jól táncol úgy bírom.

A pride-on nem táncoltak, de az is szép volt hogy végigjöttek, már az elején unták amikor majdnem egy órát várakoztunk a gyülekezési helyen (pedig direkt nem mentünk korán), utána meg tömegben csoszogtunk, ahol ők főleg lábakat és hátakat láttak, és hangos zene szólt, amitől egymást is alig hallottuk, szóval ehhez képest nagyon jól bírták, és csak a legvégén kezdtek nagyon nyafogni. Én nagyon élveztem, jó érzés részese lenni valaminek. Ha lehetne az utca szélén állva nézni már biztos rég kimentem volna, de lehet hogy sose vettem volna rá magam hogy én is vonuljak, pedig így egész más élmény. A vége meg kalandos volt, álldogáltunk egy ideig a Vajdahunyad vár felőli kordonnál, néztük ahogy jönnek-mennek az ellentüntetők, magyaráztuk a gyerekeknek hogy mit kiabálnak és miért, aztán visszavonultunk a másik végéhez mikor mondták hogy itt biztos nem fognak kiengedni. Végül a kordonok és rohamrendőrök között mentünk vissza a Bajza utcáig azon az úton ahol jöttünk, nekünk szerencsére még nem kellett nagyon sokat sorbaállni a földalattinál. Csak Gé idegeskedett, és nézegette az óráját hogy már mióta megy a meccs.

Esténként meg már a Harry Pottert olvassuk, tegnap annyira izgatta őket hogy mi lesz hogy Berci még olvasott hangosan Nudlinak egy csomót belőle miután én befejeztem.

One thought on “nyári kalandok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s