A tévé kiirtja a fantáziát

Nudli (Gé válla fölött kukucskál a monitorra): ez mi?
Gé: a világ leg-Glasgow-i egyeteme.

Ugyanis Nudli továbbra is imádja a legmagasabb építményeket nézegetni a neten, már hangirányítással is megtanulta előhívni a telefonból. És időnként velünk is felmondatja, a világ legmagasabb épülete a burj khalifa Dubaiban, Budapest legmagasabb építménye a kőbányai adótorony, Magyarország legmagasabb építménye a pécsi tévétorony, meg hogy a kalandra fel az a mod a minecraftban amiben a legtöbb kiegészítés van.

Meg kitaláltak egy világot és benne egy csomó szereplőt: a menők, a világ legmenőbb élőlényei, egy nagy fekete lyukban élnek, beképzeltek és bunkók másokkal.  A hódemberek a világ legelterjedtebb élőlényei. Úgy néznek ki mint a hódok csak nagyobbak, ha felnőnek kihullik a szőrük és úgy néznek ki mint az emberek. Három hódember-faj van, a rendes hódember, a törpe hódember és az óriás hódember. Az agyelmék a legokosabb élőlények, az egész fejük egy nagy agy. A kardforgatók a legügyesebb élőlények. A mikrolények a legkisebbek, a magmalakókból van a legkevesebb. A jégemberek a legerősebbek, a Plútón laknak. Szellemek, a démonok a gonosz szellemek. A majomemberek másznak a legjobban, a pókemberek között van akinek csak a képességei olyanok mint a pókembernek, mások mutálódnak is. Az óriások a legmagasabb élőlények. A rendőrök tartják be legjobban isten parancsait, minden galaxisban egy van belőlük. Listákat is készítenek, például táncolásban az emberek a harmadik legjobbak.

Berciből meg több egyforma is van, az egyik egy szellem-kisfiú, Berci1 pedig egy földönkívüli aki nagyon messziről érkezett és bármilyen formát magára tud ölteni, és érdeklődéssel figyeli a földi életet és ennek megfelelő kérdéseket tesz fel néha (A belső bolygót még nem mutattuk meg neki).

2 thoughts on “A tévé kiirtja a fantáziát

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s