amikor káros a fbook

mások űrállomáson ölelkeznek, mások finnországba vitték megmutatni a kisbabájukat, mások a telkük stégén rohangálnak fáklyákkal, mások vízparton vannak.

na szedjük össze magunkat, elég az önsajnálatból, igen a fordítás fölött izzadok, viszont majd kapok érte pénzt, és különben is felfújtam a kis medencét Nudlinak és számos köbméter vizet hordtam bele és Gével leszedettem a fürdőjátékokat az álmennyezetről, és ő (Nudli) cserébe élvezte (Gé nem élvezte, de e kedvemért megtette), és később Berci is pancsolt egy kicsit kívülről.

meg már nézegettünk balaton-melléki apartmanokat az interneten, mert bár az üdülési csekket megvonta a kórház*, viszont mindenféle pénzeket kaptunk úgyhogy pár napra mégis el tudunk menni, ha addigra nem lesz újra tél.

a mozival meg végül az lett, hogy bekeményítettünk, mert az mégse járja hogy megbeszéljük aztán visszakozik hogy még sincs kedve, plusz beígértük megint a mekit. úgyhogy másnap el is mentünk, Berci teljesen élvezte, Nudli amint belépett a vetítőterembe fordult is kifele és sírt hogy vigyük ki innen, de 15-20 perc üldögélés és a film trailerjének megtekintése után sikerült beédesgetni, és bár ötpercenként szólt hogy most már unja és menjünk, mert vigyázott az imidzsére, de valójában ő is baromira élvezte. a maci lacit láttuk, jó, a klíma pedig megfizethetetlen volt.

 

*mert csökkent a kórház teljesítménye, a s*ggf*jek, azt leszarják hogy a miénk nem csökkent, és nem azokat rúgják ki a süriről akik miatt épeszű ember be nem teszi oda a lábát

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s