Szülőnek lenni rovat

Ha az embernek gyereke van és dolgozik, az azt jelenti hogy az életben sosem lehet biztos benne, hogy félbeszakítás nélkül befejezhet bármit (akármit!), amibe belefogott. Van akinek olyan a munkája hogy ott piheni ki az otthoni pörgést, őket tiszta szívemből utálom (nem, csak irigy vagyok).

Attól még megéri.

A múltkor nem tudtam otthagyni a sparban az elektromos légycsapót, ami úgy néz ki mint egy kisebb teniszütő hosszanti húrok nélkül. Itthon szerencsére nem kell használnunk, meg nem is mertem belerakni az elemeket mert félek hogy a gyerekek megráznák magukat árammal. De így is nagyon jól tudják használni gitározásra, meg Berci a levegőt is részekre tudja vele osztani. Tegnap meg ilyet mondott hogy az anyai szeretet romokba tapossa a biztonságérzetünket, majd az érdeklődő kérdezősködésemre hozzátette hogy maga sem tudja hogy hogy érti (a szituációból nem lehetett kikövetkeztetni) (a bicikliket lakatoltuk le a művészetek palotája melletti kis kilátónál vagy mi az).

Nudlinak pedig új listája van: a vizek legveszélyesebb állatai
10. delfin
9. elefántfóka
8. hosszúszárnyú bálna
7. ámbráscet
6. kalmár
5. édesvízi szirtcápa
4. bordás krokodil
3. kockamedúza
2. fehér cápa
1. kardszárnyú delfin

A szülinapi buliján meg csaknem 4 órán keresztül futottak és ugráltak szinte folyamatosan, mi meg megállapítottuk hogy ezerszer jobb egy játszóházban unatkozni mint itthon rettegni hogy kinek lesz mikor baja, meg az is kiderült hogy a gyerekek akkor sem eszik meg a hamburgert ha nem én készítem. Az animátorunk neve pedig Willow volt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s