2 étkezés között 2 óra teljen el
Reggeli – 6-8 óra 30g CH, csak lassú:
50 g zabpehely vízbe áztatva + túró + negyedannyi + kakaó /mák/ fahéj / kókuszreszelék
lidl tk kifli kicsit több mint fele (60 g) + margarin, sonka, sajt / tonhalkrém / lazac
Tízórai – 9.30-10.30 20 g – 10 lassú, 10 gyors:
lassú: 3 lapkenyér, 3 korpovit, 1 gullon digestive keksz, 1 ek zabpehely, gullon cuor di cereale zabkeksz- 1 kekszben 7 g van
gyors: 1 alma, kb 2 dl joghurt
1 szelet Roberto tk kenyér +margarin + 30 g cm lekvár
Ebéd – 12-14 h – 50g mind lassú vagy 30 lassú, 20 gyors:
50 gr CH- bulgur 35,8 g
gersli / árpagyöngy 36,5 g
korona tk száraztészta 85 g
Uzsonna – 4-5 óra – 20 g, lehet mind gyors (de nem muszáj)
10 g: 1 közepes alma
1 közepes narancs
1 gullon keksz
3 korpovit
240 g joghurt
1 közepes sárgarépa
200 g ribizli
200 g málna
1 dl tej
150 g eper
1 közepes őszibarack
1 nagy vagy 2 közepes vagy 3 kicsi mandarin
ezeket lehet variálni egymással, vagy duplázni
20 g: 1 kicsi banán (8 g héj nélkül)
200 g fagyasztott eper + 2 dl tejszín, negyedannyi- aprítóba
Vacsora – 7-8 óra – 40 g mind lassú vagy 30 lassú, 10 gyors:
50 gr zabpehely + fél aprított paradicsom konzerv + fél tonhalkonzerv + 1 tojás + fűszerek (oregánó, bazsalikom, kakukkfű, só) – pár perc alatt összefőzni.
szendvics (l. a reggelinél)
Utóvacsi- akkor a vacsora csak 30 g – 10g lassú