A Squid game nagyon látványos, élvezhető, jók a színészek, valamivel elgondolkodtatóbb mint általában a sorozatok, bár szerintem nem viszi túlzásba, egy elég egyszerű üzenete van (legalábbis amit én felfogtam belőle), viszont az fontos. Nekem kicsit túl fordulatos volt, igazából mostanában mindenben ezt érzem hogy mintha nem bíznának benne a készítők hogy néhány percnél tovább fent lehet tartani a nézők figyelmét fordulat nélkül, ezért az egész töredezetté, kapkodóssá válik és rengeteg logikátlanság emiatt kerül bele. Szerintem a sex education és a peaky blinders is ilyen, folyamatosan “igen – nem – mégis – talán – tuti nem – na jó de” stb stb mindenben, elég fárasztó.

3 thoughts on “

  1. Nahát,most már bele fogok nézni ebbe. Squis Game-be, pedig lejöttem a Netflixröl, de most jött egy levél a kultuszminiszteriumból, vagy iskolahivatalból, hogy ne engedjük, hogy a gyerekünk megnézze… még úgy se, hogy velünk, és megbeszéljük utàna. Most már èrdekel, miröl szól 🙂

  2. Jaj, és én is meglepödtem, hogy a Düne a felénél végetért. De és itt azt hiszem, be is fejezem a sorozatot… :/

  3. gyerekeknek tényleg elég kérdéses a squid game, mármint attól függ mekkorák persze, Nudli 16 és megnézte de már látott sok ilyen erőszakos és vérengzős dolgot.
    a Dűnének szerintem meg fogom nézni a következő részét is, ha majd kijön, még biztos lesz néhány látványos jelenet. moziba nem mennék miatta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s