vegyes

  • Bercivel csütörtökön voltunk covid teszten, a helyszíni ingyenes tesztelés a mentőállomáson van, vidám és segítőkész mentős bácsik szervezik elejétől végéig, ennek megfelelően káoszos (“akkor mondjuk jöjjön maga”- rábökve valakire random a sorban állók közül), DIY (kiosztják a kémcsöveket hogy írd rá a taj számod), de közben barátságos és profi, főleg maga a mintavétel (Berci még órákkal később is érezte az orrában)
  • eredmény természetesen még nincs, de ha meglenne a negatív, akkor is kérdéses lenne szerintem az iskola, mert estére mindig hőemelkedése lesz (Bercinek), és lassan egy hete csak alszik, fekszik és eszik, szóval valami biztos van.
  • szerintem nem írtam meg, de még a nyáron lucia látott a new yorkerben “I need space” pólót, és mivel én nem jártam arra meg is vette nekem, ma is újra örültem neki
  • az Izlandon begyűjtött lundás hógömb-tolltartómnak is örültem, ha már utazni nem lehet
  • a Thud (Pratchett-korongvilág következő része) annyira szétesett a fejemben hogy most épp újraolvasom, több fontos infó is nagyon későn derült ki a történet során, amire már elfelejtettem az érdekes részleteket és nem tudtam beintegrálni. eléggé aggódom Sam Vimesért, annyira tökéletes lett az élete hogy folyamatosan szorong hogy valami nagyon csúnyán el fog romlani benne. remélem nem fog.
  • kijött a The Watch trailere, ami elvileg a korongvilág őrös részeiből lesz egy minisorozat. elég fura benne Vimes, egzaltált különcnek néz ki, közben az én fejemben kifejezetten átlagos kinézetű, idősödő, de jó karban levő pasi. (és nincs kihúzva a szeme)
  • Nudli egész nap szomorkodik hogy nem mentünk kosarazni (mert dolgoznom kellett), de nem olvassa helyette a kötelezőjét hanem mindenféle sztorikkal és triviákkal szórakoztat, most főleg zenekarokról.
  • az Atypical tényleg cuki lett (az első évad utolsó része is már tetszett), T-vel meg elkezdtük nézni a Cobra Kait.
  • valamint T.-vel elolvastuk a Lázálmot, a végére még hiányzott némi vér és kilógó belek, és izgalom 🙂 a legvégén esett le hogy az egyik főszereplőnek fehér a haja (Jonathan York), egyértelműen Henry Cavillt képzelném a szerepébe egy esetleges minisorozatban, de T. szerint vékonyabb kéne (Keanu Reeves is szóba került, ő úgyis kortalan, valószínű vámpír, viszont nem tudnánk, hogy nézne ki fehér hajjal és szürke szemmel. bár a szürke szemet lehet hogy meg lehet változtatni, csak az a lényeg hogy igéző legyen). viszont Abner Marsh kinézetét biztos megváltoztatnák, ronda emberek nem valók képernyőre. inkább olyat választanának, aki nem nagyon szép, de azért szexi, pl mint Jared Harris.
  • sőt még zsemléket is készítettünk gluténmentes szafi lisztből, nagyon finomak lettek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s