Boldog karit mindenkinek

végül a nagytakarításból tegnap nem lett semmi, mert nem éreztem magamban erőt és úgy döntöttem fontosabb hogy pihentebb legyek mint hogy ragyogjon a lakás, főleg hogy ez csak engem érdekel egyébként is. azért pár dolgot tettem-vettem, elmentem boltba, megfőztem a krumplit, készítettem gyümölcssalátát, mostam egyet, felhúztam a fotel és a lábtartó huzatát. de pihentem is, ami megint olyan jól sikerült hogy estére megint lebetegedtem. éjszaka főleg be volt dugulva az orrom és zörgette a szél a redőnyt.

ma is igyekeztem lightosan jönni-menni – nagyon felületesen pár helyen port töröltem és porszívóztam, átmentem Géhez a babzsákfotelért (amit a gyerekek kaptak, és csak nála fért el a pincében), sütöttem brownie-t, lazacot, készítettem hozzá mártást, meghámoztam a krumplit, becsomagoltam az ajándékokat (a babzsákfotelre csak egy masni került), készítettem üdvözlőkártyát (csodálatos matricaragasztgatós technikával). a fát összerakták és feldíszítették a többiek, csak kicsit segítettem be. így estére csak mérsékelten lettem rosszabbul.

viszont a lényeg hogy lelkileg jó volt, ebédre egyedül mentem át anyuékhoz (a többiek gé szüleihez mentek), jót beszélgettünk. aztán délután megjött mindenki, jó volt a hangulat, finom lett a kaja, mindenki evett. anyuékat még ebédnél ráizzítottam a gyümölcssalira, abból is kértek, meg is dicsérték. most már tényleg csak heverészés van hátra (jó, a romeltakarítás még rám vár majd valamikor), remélem minél hamarabb aktívan is tudok pihenni.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s