Halloween

Nagyon jó volt a buli, az elején találgattam hogy ki minek öltözött, a lányoknál a Placebó Kontrollált Vizsgálaton (Maminti) kívül mindenkinél hercegnőre tippeltem elsőként, és a Lány tényleg az volt, konkrétabban gyönyörű Elza hercegnő, unikornisszarvas-cicafüles hajráffal, aki minden érkezőnek hajráfot osztott többé-kevésbé kötelező jelleggel, Isolde a Witcherből Triss Merigold, lucia Negyvenes Nő, Aki Utoljára Még Felöltözött Csinosan. Agnus, Suematra, alie és A. (aki saját bevallása szerint nem blogol) önmaguknak öltöztek (ha jól értettem), de nagyon csinosak voltak. Bright az Elmúlt Halloween Partik Szelleme, a Fiú cuki Kisdínó, Brainoizt elfelejtettem de a gyakorlatban önmaga volt, aswean Joker.

Én ugye boszi voltam, a saját köreimben nem váltott ki hatalmas sikert a jelmezem de volt aki dicsérte. Sajnos hiába találtam remekül illő cipőt a gardróbomban, annyi eszem volt hogy abban mentem és összekoszoltam, így rögtön belépés után le is vettem. A csíkos harisnya viszont nagyon tetszik, el is határoztam hogy a következő pár beöltözős bulira is felhasználom, Maminti javasolta hogy lehetek pl. Maminti*, és megígérte hogy nem sértődne meg. Meg még azóta az artista is eszembe jutott.

Jókat ettünk és beszélgettünk, visszatérő téma volt hogy most kit sértünk halálra ami miatt nem jön többet, szó volt skandináv filmekről, mindenféle utazásról, társkereső appokról**, hogy ki miért nem iszik, eldöntöttük hogy legyen-e idén karácsony, valamint most is volt sok nosztalgiázás, melynek során rádöbbentem (bár lehet hogy nem először), hogy már az első Halloween partin is ott voltam, mert az azelőtti farsang volt.

majd lehet hogy később betaggelgetek mindenkit, illetve rakok fel képet a jelmezről.

*amikor elkezdtem blogolni én is gondolkodtam a Maminti néven csak már a freeblogon is foglalt volt, pedig milyen vicces lett volna hogy ugyanaz a nickünk, amikor később teljesen más úton jóban lettünk

**azóta a telefonom vadul ajánlgatja nekem a badoot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s