összefoglaló

szóval még november 1-én átjöttek a gyerekek és csaptunk egy kis mini halloween bulit, beöltözés nélkül, főleg kajákkal (tortilla chips házi sajtszósszal, egyéb chipsek, csokiszemgolyó, rémisztő gumicukrok), fun aktivitással (lerobbant a kocsi Gé alatt, miközben bulizni ment volna, szerencsére pont itt volt a közelben, be tudtuk tolni a parkolóba), netflix-el (több órás tipródás után, mialatt számos horrort ajánlottam nekik melyeket mind leszóltak hogy az régi (pl. Psycho, Madarak, Shine), végül elkezdtük együtt az Umbrella academy-t).  a lakás azóta is szépen fel van díszítve.

a hét kb kómában telt, próbáltam túlélni, megint úgy érzem mintha bujkálna bennem valami vírus, nem akar javulni se meg nem is leszek igazán beteg hogy legalább ágyban, takaró alatt szenvedhessek, félek hogy megint kihúzom így pár hónapig és majd a karácsonyi szünetben jön ki. de tegnap volt a munkahelyem szülinapi bulija, este koncerttel, jó volt.

a broadchurch se tesz jót, a második évad még borzasztóbb, nemcsak kétségbeejtő hanem iszonyúan frusztráló is, de muszáj végignéznem, reménykedem hogy a vége nyújt majd valami feloldozást, csak nehogy annyira megkönnyebbüljek hogy elkezdem a harmadik évadot is.

közben pedig viccesek vagyunk, pl:
Nudli: majd szólj hogy tanuljak törit.
Berci és én kórusban: tanulj törit.
Nudli: de majd ha megfürödtem.
Berci és én kórusban: majd ha megfürödtél tanulj törit.

Berci meg azzal viccelődik hogy következetesen összekeveri a foglalkozásom azzal a másik kicsit hasonló foglalkozással amivel mindenki össze szokta keverni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s