Örülős

Mindenféle jó dolgok történnek, gyorsan megörökítem pakolás közben, mert jönnek a következők.

Vasárnap egyrészt hirtelen felindulásból vettem egy táskát*, amit egy cuki tunblis lány dobott fel, Herschel amit mindig is nézegettem csak ugye drága, de ő olcsóbban árulta, mert ő nem használja ki mert túl nagy neki munkába, nekem pedig pont ilyen nagy és kényelmes táska kell munkába hogy minden elférjen, almazöld és belül plüss.  Jó lesz már nem a spar ellehammer akcióban szerzett tatyóval mászkálni, amit amúgy mindenhova hurcolok (strand, kirándulás, mindenhez praktikus) és úgy is néz ki. Ráadásul végtelenül édi babája van (a lánynak) (oké, nem lány), teljesen elolvadtam tőle.

Utána még életemben először készítettem házi cukormentes majonézt, és már másodikra sikerült, egyáltalán nem nehéz és finom lett. Nem sikerült mind megenni mert utána indultunk balcsira, úgyhogy idővel az is kiderült kibírja-e a majonéz a mélyhűtést.

Hétfőn lementünk Balcsira, a Révfülöpi strand aranyos és rendezett volt, a víz továbbra is zöld, puha és selymes (bár kicsit hűvös, de az is frissítő volt). Na jó első nap a Szepezdfürdői strandra mentünk ami kevésbé volt rendezett és sokkal inkább szörnyen hínáros, ezért rákényszerültem hogy vegyek egy gumimatracot*. Valamint szigligeti vár, Salföld cuki házakkal, csillagok és hullócsillagok, beszélgetés, kutyik, és így hogy utólag tudom hogy nem híztam, annak is örülök hogy finomakat ettünk.

Tegnap pedig hosszas kavarás gyümölcseként végül csak létrejött az iszogatás a tolmácslánnyal és a magát korábban Impnek nevező személlyel, aki most nem tudom hogy szereti ha nevezik, abban is voltak jó részek 😀

És lucia újra ír, a sztorik nagy részét kicsit vázlatosabban már hallottam de annyira jó olvasni ahogy ír. Ma másztunk is, nagyon ügyesek vagyunk már.

 

*igaz hogy Izlandra elég sok pénz ment el, meg kellettek pluszban mindenféle elengedhetetlen dolgok mint esőnadrág, vízálló túracipő és mikroszálas fürdőköpeny (de ezeket még sokszor ki fogom használni), ezért utána elhatároztam hogy most egy darabig nem veszek meg mindent ami szembejön, különös tekintettel a fenntarhatóságra, szóval minimum alszom rá egyet és ha még másnap is úgy érzem hogy feltétlenül szükséges akkor megveszem, de ez tényleg elengedhetetlen volt, és különben is múlt héten nem vettem body shopos testvajat pedig le volt árazva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s