Aktuális mi újság

A Dűnében 12%, eljutottak Arrakisre, ami újabb szereplőkkel jár, de kicsit a régieket is jobban megismerhetjük szóval jó. (gondolom mindenki ezen izgul a leginkább)

Berci örül neki hogy majdnem minden este van Dumaszínház, nagyokat derül rajta. Nudlival meg elkezdtük nézni az x-aktákat (most kezdődött a viasat 6-on), már mindketten elég nagyok vagyunk hozzá. Szereti ha a hálószobában az ágyon fekve nézzük, mert ott nem szigetelődöm el külön fotelbe mint a nappaliban. Amit ő imád, én meg pont maximum egy órát bírok ki és már a hajam tépem, mert a folyamatos csivitelés mellett folyamatosan zizeg is, ami lökdöséssel, rugdosással, a közös takaró rángatásával jár. Bercit nem köti le az x-akták de néha bejön ő is mert hiányzunk neki.

Tegnap meg elmentünk Nudli osztályával a kutatók éjszakája keretén belül az ericsson nemtudommibe ahol néztünk darth vadert építő 3d nyomtatót (meg egy másikat ami részben 3d nyomtatóval készült, az egész fent van a neten, itt a jövő) bowlingozó robotot, drónokat, repülőgép-szimulátort, glicerint pöfögő makett-gőzmozdonyt, terepasztalt, a fiatalabb nemzedék játszott drón-szimulátorral. Meg láttunk egy előadást ahol egy bácsi mutogatott kis robotokat amiket az iskolájában a tanítványai készítettek.

Ma meg sokat túráztunk, az utóbbi időben Berci is többet mesél, ma például a migránsozó osztálytársakról és a filozófiáról többek között (ezt és ezt a csatornát javasolta) (amikor a gyerekem ajánl érdekes tartalmakat a neten). Aztán hazajöttünk, pihengettünk, és megnéztük az x-faktort, idén is dühöngve hogy mért mutatnak annyi bénát. De most a zsüri egész életképesnek tűnik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s