Főleg brownie

És már jönnek is haza, itthon is olyan gyorsan eltelik az a pár nap mint nekik a táborban. Az elején jobban hiányoztak és féltettem őket, aztán egész megszoktam Nudli komoly telefonos beszámolóit (végigdarálja a történéseket, mármint ami az ő szemszögéből fontos, aztán közli hogy most már mennie kell). Berci szűkszavúbb és diplomatikusabb, illetve kiderült hogy ha nem kérdezek, jó hosszan tudunk hallgatni egymásra várva. Volt egy kis izgalom is, az elején Nudlinak nagyon honvágya volt, meg zavarta hogy piszkálja őket az egyik tanár, az egyik barátja haza is akart menni de végül nem ment, de aztán egy másik hazament, aztán meg kicsit beteg lett kötőhártya-gyulladással, de minden megoldódott, hamarosan készül a welcome brownie.

Én főleg dolgoztam és próbáltam visszaállni a normális bioritmusra, de tegnap eljutottunk a Nice Guysra, ami meglepetésszerűen tetszett (nekem annyira meglepetés volt hogy közben elfelejtettem mit nézünk meg), a rendezőnek valószínűleg példaképe lehet Tarantino, Kevin Smith, meg a Get Shorty rendezője, rákerestünk és ő rendezte a Kiss Kiss Bang Banget is amit emlékszem hogy már ajánlottak. Utána romantikusan patkányeledelt vásároltunk, grilled cheese sandwichet/hamburgert tömtünk az arcunkba a zingben, és mivel elfogyott a fagyi (ben and jerry’s!) és a brownie is, még át kellett mennünk a starbucksba desszertért, de ott inkább csokis korongot ettem.

Most gyorsan megnéztem a csokis könyvet hogy hogy nevezték el a brownie-t, de sajnos nem barnácskának hanem meghagyták eredetiben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s