Nem is értem ennyi vásárolgatás között hogy volt időnk moziba meg zoo caféba menni.

Bár ruhát venni kifejezetten gyűlölök és ha tehetem kerülöm, valamennyi vásárolgatás iránti vágy mégis szorult belém, ha beszabadulok különböző boltokba mindig veszek még valamit, amit nem terveztünk, de elengedhetetlen a család számára.

A már említett Aszódi Kisáruházban Mezőtúron például pont le volt árazva A csokoládé kis könyve, ami nagyon szép és van benne pár jónak tűnő recept is (aranyos fordítással, pl a cupcake tortácska benne, a chocolate chip cookie meg csokis korong), illetve még egy origamis könyv (már van kettő, de abból nem szoktunk hajtogatni mert túl bonyolultak, erre meg direkt rá van írva hogy gyerekeknek és belelapozva is egyszerűnek tűnt).

A műszaki boltba porszívózsák miatt mentem be, de pont volt műanyag vitorlás alakú, kék színű éjjeli fény, Berci meg pont mostanában említette hogy neki a kék jobban tetszik, meg már korábban is panaszkodott hogy a sólámpának túl erős a fénye. A porszívóknál meg árultak ilyen illatosító gyöngyöket is, amiket fel kell szívni és porszívózás közben jó illatot fúj ki hátul. (update: rossz illatot)

A DM-ben moderáltam magam mert jött velem Berci, ott szigorúan megmaradtunk a tervezett tusfürdőnél és tini arclemosónál (eljött az idő hogy már neki is szüksége van rá, csak még meg kell győzni hogy használja is).

Az Ikeában is tartóztattam magam (ott meg Gé volt velem), amiért mentünk az részben nem volt (félkör alakú napernyő-talp a fél napernyőhöz amit anyuéktól kaptunk az erkélyre), részben volt de használhatatlan (kampók a függőágyhoz, amit bár lehet kötéllel is rögzíteni az erkélykorláthoz, azt nehéz kicsomózni az eső előtt, viszont ezeket úgy tűnik nem ilyen terhelésre tervezték, mert ha valamelyik gyerek beül mellém a 28/46 kilójával, azonnal kihajlik és a földre pottyanunk, szerencsére nagyjából 7 centi zuhanást követően). Vettünk viszont párnahuzatot a gyerekek új párnáira.

Úgyhogy el kellett menni az OBI-ba is napernyő-talpért, azt pedig még régebben említette valaki hogy itt van rovarirtós, virágföldbe leszúrható táprúd, úgyhogy azt is levadásztam, és amikor megláttam a kaktusztápoldatot eszembe jutott hogy az aloe verának igazából ilyen való, csak közben mindkettő nagyon halódik, szóval arra az esetre ha még a specifikus tápoldattal se bírnák ki, akartam venni még egyet, de volt lumineszkáló anyósnyelv, úgyhogy inkább azt vettem. (Mondjuk azt nem tudtam kideríteni hogy annak is kaktusztáp való-e)

Ma a Decathlonba ugrottunk be gyorsan mielőtt leadtuk a gyerekeket az iskolai táborba, mivel tegnap este pakolás közben szembesültünk vele hogy se a baseball sapkájuk, se a napszemüvegük nincs meg, márpedig ezek nélkül nem lehet nyaralni, annak is örültem hogy mindenből találtunk menőt (az új szemüvegtokját Berci rögtön ott is hagyta a kocsiban), de azért annak jobban hogy észrevettük a karabinereket, amikre ragyogóan lehet függőágyat rögzíteni.

Aztán időben odaértünk a buszhoz és integettünk nekik, most meg nagyon csendes a lakás.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s