meg akkor még gyorsan a moonról

ezért szeretek csak úgy kapcsolgatni az adók között, mert néha jó filmekre bukkanok amikről még nem is hallottam, olyan csatornákon amikről nem is tudtam.* elsőre persze nem az elejétől láttam, a robot arca tetszett meg amivel a fb-on már találkoztam mint egy ismerős profilképe, és hagytam a háttérben menni a filmet, aztán egyre inkább odaláncolódtam, meg Bercivel próbáltuk értelmezni hogy mi történik, végül jó későig fent is maradtam miatta, szerencsére ő a végére elaludt. úgyhogy másnap megnéztem az elejétől, vagyis csak az elejét terveztem amit még nem láttam, de aztán közben is voltak olyan részek amikre elsőre nem figyeltem, meg újra be is vonzott, meg eredeti nyelven jobb is volt (Kevin Spacey a robot hangjaként pl) csak azért nem néztem végig mert közben hazaért a család többi része és a vége nem volt túl szemrevaló.

másnap is találtam egy jó filmet de annak a címét nem jegyeztem meg, arról szólt hogy mikor már teljesen be van harangozva a marsutazás kiderül hogy valami nem működik jól de inkább nem mondják le hanem csak eljátsszák és az űrhajósok be vannak zárva egy hangárba a sivatagban. de az csak úgy tetszett hogy érdekes volt nem az elejétől háttérként, meg szintén nagyon későn volt vége amit nem vártam meg mert megelőlegeztem hogy mi fog biztos történni.

meg tényleg a Pulp is nagyon jó volt, arról jutott most eszembe hogy volt még valami aminek a végéről akartam írni, szóval ez nem annyira volt szerintem önéletrajzi ihletésű mint a többi Bukowski regény amit olvastam, ezt azzal is jelezte, hogy a főhőst, bár kinézetre és életvitelre úgy tűnt eléggé hasonlít rá, nem Chinaskinak hívják (de említődik Chinaski, mint seggfej író), és nem író hanem magándetektív, és azzal is hogy mindenféle természetfeletti dolgok történnek. szóval a végétől eltekintve jó.

 

*a szabálytalan intervallumú pozitív megerősítés a leghatásosabb.

3 thoughts on “meg akkor még gyorsan a moonról

  1. Ooh, a Moon-ba én is véletlenül botlottam bele anno, aztán nem birtam otthagyni, pedig nagyon “vontatott”-(nak tartják sokan) De én nagyon szeretem az ilyenfajta scifiket és Sam Rockwell-t is. Hány éves Berci?

  2. 12 😦 na jó szeptemberben már 13 lesz. gyakran nem tud elaludni este és leskelődik a szobájából, ha csendben van szoktuk engedni.

  3. Ja, én nem szemrehányásként kérdeztem!! Hanem hogy egyáltalán érdekli vagy érti az ilyesmit. Valahogy úgy emlékeztem, fiatalabb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s