szóösszetételek flash-el

Gondolom mindenki nagyon izgul hogy mi lett a reklámokkal a laptopon (nem), ezért megírom hogy az indexen volt egy cikk hogy hogy lehet gyorsítani a gépet, és a kommentekben egy tipp hogy milyen szűrőket érdemes még az adblockba betenni úgyhogy mindkettőt megtettem és pár percig reménykedtem hogy eltűntek (nem a szűrők, az idegesítő reklámok), de aztán mégis visszajöttek (tök furán, először egy oldalon, aztán egyre többön újra). Meg szintén egy tipp kapcsán flashblokkot is tettem fel, így viszont nem jelentek meg a videók tumblr-en úgyhogy ügyesen letöröltem.

Ma mindkét gyerek osztálykirándul(t), Berci jövő héten is megy mert egy flashmobos pályázattal nyertek egy extra osztálykirándulást, de neki nincs hozzá kedve mert ez így már túl sok, a díjkiosztóra már tényleg nem megy el mert nem akar még egy edzésről hiányozni. Meg az osztálytársai különben is hülyék, most megint egy másik gyerekre szálltak rá, már unja hogy mindig bejönnek a tanárok beszélni velük és semmi eredménye, de állítja hogy őt nem szokták piszkálni.

Meg nem tudom hogy idekötni, de nem akarom hogy feledésbe merüljön, hogy anyák napjára Nudliék három ajándékot készítettek az osztállyal hónapokon keresztül, amiből az egyik egy gyönyörű (de nem ilyen “ahhoz képest hogy 9 éves fiú hímezte” gyönyörű, hanem abszolút értékben) hímzett terítő, meg verset is mondott. Berciék semmivel sem készültek közösen az osztályban, de ő magától készített szív alakú képeslapot és kiírt rá egy verset amit felolvasott. ❤

Na mindenki hazaért, jól érezték magukat, idén Nudli is megtalálta a pénzét a pénztárcájában, vett rajta fagyit meg ördögpatront, majd megsértődött mert megtiltottam hogy Berci mellett pattogtassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s