Van ez a cikk is ami egész érdekes, arról szól hogy a vallásos élményekben mekkora szerepe lehet a hallucinogéneknek és más drogoknak, szerintem lehet benne valami, meg a különböző böjtölési és meditációs technikák is hasonló szerepet játszhattak (meg a remeték és szigorú rendben élő szerzetesek egy része biztos autista, de ez nem tartozik ide). Viszont a végére totál elborul a cikk, Jézus nem is élt valójában hanem egy mítosz a gombáról:

“the name Jesus actually meant something along the lines of “semen” and that Christ meant something like “giant erect mushroom penis.” According to Allegro, the Bible (and the New Testament in particular) is really just a series of myths that describe the secrets of the Amanita muscaria fertility cult rather than real people.”

Óriás álló gomba pénisz basszus.

A gyerekek pedig túl sokat káromkodnak mostanában, mert sokat nézik a fura naruto paródiát, úgyhogy tegnaptól mindenki bedob egy százast a zsiráfperselybe ha káromkodik. Máris van 700 Ft. Nudli először nem akarta betenni, inkább szerette volna megtartani, de amikor Berci is káromkodott akkor mindekttőjükét betette. (én vezetek ezzel: “És akkor a kolléganőm ezt mondta…., én meg bazdmeg, bazdmeg, bazdmeg”.)

És még azt hogy sosem veszik észre hogy nincs már karácsonyfa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s