évvég bővebben

2013 utolsó napjaiban (mert ugye írtam hogy milyen jó lenne ha ilyen hangulata lenne 2014-nek) azon kívül hogy a gyerekek aranyosak voltak az is jó volt hogy olyan nyugisak és pihenősek voltak (a napok) (a gyerekek aranyosak voltak, de semmiképp sem nyugisak), miközben végre ki is mozdultam és találkoztam emberekkel, mindegyik alkalom meglepően kellemes volt. Mármint az nem meglepő hogy az ember jól érzi magát társaságban, csak mostanában annyira nem jártam hogy már kicsit elszoktam tőle és ezért nem voltam biztos hogy jó lesz.

2013-ról talán annyit tudnék írni hogy voltak ilyen munkahelyi izék, a családom cuki volt, társaságba keveset jártam de amikor igen az jó volt, meglett a pszichoterápiás szakvizsga ami szuper, leadtam 5 kg-t amiből 3,5-et évvégére visszaszedtem (ebből 1,5-et a karácsonyra fogok), pár hónapig jógáztam ami nagyon jó volt de aztán nem, végig jártam terápiába, hát ilyesmi. Ha 2014 olyan lenne mint az első napja akkor 2014-ben a fiúk szuperhősös filmeket fognak nézni, én meg szuperhősös videókat fogok hallgatni miközben puzzle-t rakok ki, a fergeteges szilveszteri buliból* megmaradt salátákat esszük, és nem jutunk el korcsolyázni mert minden jégpálya zárva van.

*lásd ijesztő maszkok, kék paróka, Bailey’s, több tonna kaja, szerpentin, duda, anyósnyelv, x-box,  társasjáték, hungry shark mobilon (“-és megszerezted már a masztodont? – a masztodon elég hamar megfulladna a tengerben.”) (megalodon helyett), gyerekek többszöri felszólítása hogy hagyják aludni az unokatesójukat, aki még baba, szigorúan fél 2 előtti hazatérés és gyerekek ágyba könyörgése.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s