Hmpfff

Ezt a tré napot. Talán azzal jól tudnám jellemezni, hogy nem volt olyan személy a környezetemben, aki osztaná a véleményemet abban hogy ha kinyitjuk az ablakokat akkor óhatatlanul bejön mind a 42 fok. (A saját teljesítményemről meg annyit hogy nem mindig sikerült helyesen kimondanom a nevem.) (A nevem nem egy bonyolult nyelvtörő.)

Meg azt bírom, hogy akik múlt héten még nagyhangon hirdették az igét hogy milyen hideg nyarunk lesz, azok mára ezt mind elfelejtik. Jó igen ma mindent és mindenkit utálok én is mint tapsi. A holnapot különösen, meg a hét további részét.

És  aztán még a metró se járt hazafelé, ennek kapcsán újabb fontos piaci rést fedeztem fel: megadják a népek a rendszeresen használt útvonalakat (BKV/kocsi), cserébe mindig kapnak egy sms-t ha az általuk rendszeresen használt közlekedési eszköz MEGINT lerohad, vagy ha a rendszeresen használt út reménytelenül bedugul kétpályás útlezárás vagy hasonlók miatt. Hogy másfele tudjanak menni. Aztán ha megoldódik, még egyet. Fizetnék érte (mondjuk sokat nem, de keveset igen). Ha már létezik kérem az elérhetőségét.

4 thoughts on “Hmpfff

  1. a sigic, mint mobilos navigáció, tud áptudét közlekedési infók alapján navigálni elvileg. Sőt, más nav alkalmazásokról is hallottam ezt. A google forgalmi infója jelzi, hogy hol lassul le a forgalom a megengedett sebességhez képest, amit a többi autóban bekapcsolt google+gps kombó infói alapján rajzol fel neked a térképre és azzal már sikerült városon belül jó kerülőutat találnom (pl. melyik híd járható és melyik halott).

  2. ja, előbbi fizetős, utóbbi viszont ingyenes, amennyiben az adatforgalmad a google map-ra nincs felszámolva (vannak ilyen előfizuk, a telenornál legalábbis tutira) és csak annyi a feltétele, hogy te is osztd meg a helyzeted és a sebességed másokkal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s