Meg hogy ők ilyen különálló személyek akiknek mindenféle gondolataik vannak maguktól

Reggel végleg elegem lett a petőfi rádióból, mert mindig ugyanaz a 20 szám pörög rajta, megállapítottam hogy nincs normális adó, és megállapodtam a juventuson. Edzésről hazafelé ment az a dal hogy “ha nem hiszed el hogy az élet egy ajándék”.

Berci: ha az élet egy ajándék lenne akkor én nem nyitnám ki.
Nudli: igen, és ha az élet egy trópusi sziget akkor sosem utazom oda.
A kérdezgetésemre az derült ki erről, hogy azt nem szeretik az életben hogy lehet rosszat tenni, hogy ők is szoktak meg mások is, úgy általában – vannak akik csalnak, lopnak, becsapnak másokat, kihasználják hogy erősebbek. Jobb lenne a mennyben, mert ott semmi ilyen nincs, csak jó.
Nudli ezt még megfejelte azzal hogy jó a rovaroknak, mert ők csak rövid ideig élnek és hamar meghalnak. Ő is kíváncsi rá hogy milyen lehet meghalni.

Próbáltam nem kiakadni ezen és arra gondolni hogy csak őszinték, meg eredetiek és azért biztos nem utálják az életüket minden percben, és azért szerintem tényleg nem.

Miközben ezt írom, Nudli kijelentette hogy ő Thor, a kakaósbögréje pedig a pörölye, és oda is repült hozzá.

Meg játszottak Simon mondját, (Nudliék ma játszottak a suliban, és a 26 gyerek közül háromszor ő nyerte meg), Berci közben odakúszott Nudlihoz és átkarolta a lábát, Nudli: Simon mondja: engedd el a Nudlit.

Később Gé megnézte újra a vicces Gotyés videót mert eszébe jutott, ami előcsalogatta a gyerekeket a szobájukból ahova nagy nehezen száműztük őket alvás céljából.
Berci: olyanok mint két kerti papagáj.
s: mint mi?
Berci: én sem tudom hogy hogy értem.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s