Én és a változás

A google reader már kezd nagyon hisztis lenni, ezért nagy levegőt vettem és átmentem az oldreaderre. Kicsit rendbetettem a subscription-öket, és ma megtaláltam hogy kell átállítani a nyelvet és így tényleg egész otthonos, szinte mintha el se mentem volna. Megszűntek ezek a “te követve vagy x ember által” meg ” mind megjelölése olvasatlanként”. Mármint nem azt mondom hogy rosszul van lefordítva, magyarul csak ilyen kicsit bumfordin lehet, inkább hogy nem ehhez szoktam és ezért idegen.

8 thoughts on “Én és a változás

  1. Nekem az a legnagyobb bajom az oldreaderrel, hogy csak pár hónapnyi archívumot hoz át, még az évek óta követett blogoknál is (mondjuk nem importáltattam a readeres fájlt, hanem egyesével felvettem mindent újra, lehet, hogy ezért). És ha mondjuk a Greadernek a helyét is behintik sóval, akkor annyi a becsillagozott postoknak. A feedly macerásabb, mert plugin kell hozzá, de az visszamegy a múltba jól (talán azért, mert ott sikerült importálni)

    Jelenleg együtt fut nálam ez a kettő, és egyik sem tetszik igazán. (firstworldproblems!)

    • én importáltam, és így sincsenek meg az előzmények. nekem még az nem tetszik, hogy nem frissül normálisan, pl. az imgur ahol percenként van új post, és egy csomószor csak kiírja hogy van 20 olvasatlan de nem mutatja. viszont azt élvezem hogy lehet like-olni meg share-elni megint 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s