Összegzés

A tavalyi kívánságlistámról több tétel is teljesült, a fontosak megmaradtak (sőt egyik-másik nőtt is), igazán elégedett lehetek. A titkos nem tudom hogy teljesült-e, mert elfelejtettem hogy mi volt az.

Tavaly az történt, hogy a rendőrségi mizéria teljesen kedvezően zárult, később felmondtam a munkahelyemen, sikerült a pszichoterápiás vizsgám, lekéstem a szakvizsgára a jelentkezést, elkezdtem magánrendelni, kiderült hogy a csábítónak tűnő új munkahely mégsem annyira menő hogy odamenjek, ezért egy hónapig csak magánrendeltem, állást kerestem és görcsöltem, aztán felvettek a rendelőbe, elkezdtem pszichológushoz járni, mire beszoktam a rendelőben, a főnökséget is felajánlották, amit elfogadtam. Dióhéjban.

Vettem magamnak ruhákat (még nem élvezem), fülbevalókat (ezt igen), hajfánkot. Kaptam pici, könnyű, aranyos és lassú netbookot, levetett iPhone-t (chuzzle forever), egy csomó fülbevalót, balerina-fülbevalótartót, zumba kinectet.

2013-ra szeretném a maradékot tavalyról, meg úgy általánosságban ha folytatódna ez a tendencia, a fontosak maradjanak meg, és menjünk Amerikába.

3 thoughts on “Összegzés

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s