csupa kaland az élet

Pénteken nem kapcsolódott be a netbookom és megijedtem hogy máris tönkrement és mi lesz a betegnyilvántartásommal. Hazafelé lemerült a telefonom és ezer év után úja használtam nyilvános telefont, izgatottan dobáltam be a százasokat miközben Gé szólt hogy csak egy percre megy haza mert mégis ő fog ötlabdázni.

Otthon kiderült hogy nincs net, aztán úgy tűnt hogy mégis van, majd nyilvánvalóvá vált hogy nincs. Viszont odaadtam anyunak a netbookot hogy vigye haza, hátha apu meg tudja javítani. Még aznap este hívott hogy jó a gép, csak ki kellett venni az aksiját és visszarakni.

Aztán egész hétvégén néha úgy tűnt hogy lesz net és egy kicsit volt is, aztán mégsem. Aztán eldöntöttük hogy glamour napokon többet nem tesszük be a lábunkat bevásárlóközpontba (bár végül bravúrosan találtam parkolóhelyet, és ajándékot is becserkésztünk, meg body shopos szájkenőcsöt magamnak, aloe verás arckrémet viszont ismeretlen okból nem vettem, lehet hogy a tömeg miatt).

Este átjött Gé osztálya hogy szuperhős-filmnézős-maraton keretében készüljenek a szalagavatóra, és közben ipari mennyiségű chipset, popcornt és pizzát fogyasszanak el. A Thort még teljes létszámmal néztük (a 10 éven aluli korosztály is képviseltette magát), 5-ig már csak a legelszántabbak maradtak fent (Captain America). Én még 3-ig gyorsan belenéztem az Ironman 2 elejébe végig. Reggel a gyerekeink azon méltatlankodtak, hogy mért alszanak fiatalok a nappalinkban, és hangosan kérdezgették hogy mikor mennek már haza, de szerencsére kiegyeztek vele hogy a hálóban nézzenek mesét, aztán pedig legóztak a fiatalokkal.

Ma örültem hogy süt a nap és meleg van és végre nem vagyok beteg. Vettem ilyen lilásos színű körömlakkot, mert féláron csak 498 forint volt és olyan aranyos kicsi az üvege és Annalight mindig körömlakkokról posztol, ki is festettem a körmöm de még mindig csúnya alakú és csúnyán festem ki. 7 körül meg hívott a főnököm hogy mi van az angol szöveggel amit pénteken odaadott, az én nagyon épkézláb reakcióm pedig az volt hogy te ki vagy? És végre van net.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s