spooky

Egyik napról a másikra váratlanul eltűnt itthonról egy tekercs alufólia, amire egyetlen reális magyarázat adódik, miszerint a szomszéd1 bejárkál a lakásunkba, kölcsönvette és elfelejtette/nem volt alkalma visszatenni. Amellett persze hogy megnyílt egy átjáró egy másik dimenzióba és véletlenül átesett, vagy hogy az ufók minden háztartásban összeszedik az alufóliát hogy ne tudjunk védekezni a tudatmódosító sugarazásuk ellen. (Nem, nem tettem a mélyhűtőbe, ellenőriztem.)

 

1Aki mindig kedvesen felajánlja, hogy ha elutazunk adjuk oda neki a kulcsot, hogy csőtörés vagy ilyesmi esetén be tudja engedni a munkásokat.

 

(és ez semmilyen szinten nem illik ide, de a freeblogról már a kis csillagocskák is eltűntek, és kategória alapján sem lehet válogatni, úgyhogy most már sose fogom megtudni hogy beraktam-e már a Love Shouldot)

One thought on “spooky

  1. A szomszéd ?? 🙂 Hozzánk is jár egy megbízható személy ha nem vagyunk otthon, de amikor megérkezek, mindig alaposan körülnézek, fő a bizalom :-), sőt van egy pót záram is arra az esetre, ha véletlenül a nagyon megbízható személy lemásolná, így amikor otthon vagyok, másik zár van bent. Mert én bízom az emberekben :-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s