13.

Szóval tegnap elmentünk hajókirándulni. Mert vasárnap ki akartuk próbálni a BKV hajót, mert a gyerekek még sosem hajóztak, de végül örültünk hogy nem fértünk fel rá mert legalább 100 éves szardíniásdoboznak tűnt ahogy közelített. Ezért inkább elhajóztunk valódi kirándulóhajóval Szentendrére, amin lehetett ülni és szaladgálni is, meg felmenni a tetőre körülnézni ahol már nem volt hely mert az utolsó pillanatban érkeztünk. Amikor már főleg csak erdő volt a látnivaló mindkét oldalon, és az iPod is lemerülőben volt, játszottunk szópókert.

Ez nagy öröm nekem, mert a tapasztalatom szerint az ismerőseim már kevésbé szeretnek játszani mint régen, vagy azért mert idősebbek, vagy mert nem ugyanazok, és ők régen sem szerettek annyira játszani, mint régen a régi ismerőseim. De a gyerekek zsenge korukhoz képest már nagyon ügyesek, és egész jól helyettesítette a visítozós rugdosódást is.

Szentendrén bravúrosan megtaláltuk a palacsintás helyet, és később a HÉV végállomást is. Attól kezdve hosszan szenvedtem a meleg miatt, Gé pedig nem volt túl megértő, amire természetesen nem haboztam mielőbb rámutatni (mert én is sokszor megkaptam már tőle halálos náthás, húzódásos és egyéb megbetegedései során hogy nem vagyok elég együttérző).

Miután megszabadultunk a kölköktől, vacsoráztunk a TGI Fridaysben (finom volt és a hely is jól néz ki, csak nem túl olcsó). Abból gondolom hogy ide is főleg külföldiek járnak, hogy először mindenki angolul szólt hozzánk, és hogy az étlapon a kaják neve csak angolul szerepel. Majd a desszerttől megfosztva magunkat átsiettünk a Corvin fesztiválra esőben csápolni a The Mindblow-nak.

Aztán hazajöttünk.

One thought on “13.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s