mocsárhegyek és mocsárvölgyek

Mostanában az életem egy érzelmi hullámvasút. Most például nem működik a 9gag. De komolyan, mármint egy olyan hullámvasút ami mocsárban vonszolja magát.

Azt például nagyon jó érzés megtapasztalni, hogy mennyi segítőkész ember van, blogos ismerősök, irl ismerősök, meg olyanok is akikkel így közvetlenül nem is ismerjük egymást. Úgyhogy kezdenek lenni lehetőségek, máris parázhatok azon hogy melyik lenne olyan hogy tudok mellette rendelni is, mert most abban látom a legnagyobb lehetőséget, de napi 8 órás munka mellett nem teljesedhetne ki, viszont abból most még nem élnék meg, csak később, ha ki tud teljesedni. De még várunk pénzeket is, változó bizonytalansági faktorral. És persze nem várt kiadások is gyűlnek, lásd hődíjkülönbözet.

Tegnap meg voltam sörözni, odafelé azon elmélkedtem hogy azért tényleg jó találmány a mobiltelefon, 20 éve nem tudom hogy oldottam volna meg azt hogy a fornetti előtt rájövök hogy otthon hagytam a pénztárcámat. Így remekül menedzseltem, szóltam az eladó csajnak hogy mégsem kérem a karamellás-ribizlis muffint, és felhívtam Gét kétségbeesve hogy most haza sem tudok menni érte mert ellenőrök vannak a metrónál, ő pedig áthívta anyut hogy vigyázzon a gyerekekre és utánam hozta kocsival. Még jobb lenne, ha tudtam volna gps-el követni hogy merre jár épp, de azért így is jó volt. Később ittunk meggyesrétes ízű sört enyhe szilva beütéssel, és kitárgyaltuk a melltartó és pántja ruhából való kivillanásának részleteit, illetve hogy a körömlakknál melyik szabály érvényes: hogy a lábköröm mindig piros, vagy hogy ugyanolyan legyen a kéz és a láb (szerintem ez). Búvárzenekar szerint egy lánynak sem szabadna lakkozni a lábkörmét, de úgy tűnik ezt is sikerült megoldanom a “hozott is ajándékot meg nem is” stílusomban, mert az enyémen nem látta a gyöngyházszínű lakkot. Brainoiz meg hiányolta hogy mért nem válaszoltam tapsinak is flegmán hogy “telek” amikor megdicsérte a szoknyámat, mint neki amikor megdicsért hogy milyen barna vagyok. Másról is volt szó, de a sci-fi és fantasy regényeknél automatikusan kikapcsolok, meg nem minden volt vicces.

Ma meg olyan voltam mint az “Egy fiúról”-ban Hugh Grant, mínusz az örökség, felkeltem, fürödtem, elmentem fodrászhoz, vettem néhány ruhát (nagyon olcsón), elmentem postára, hazajöttem, a teendők listáról kihúztam a fodrászt, felpróbálgattam az új ruháimat meg néhány régit (most az a projekt zajlik hogy nincs pénzem új ruhákra ezért bele kell fogynom a régikbe), fényképezgettem is magam hogy majd jól kirakom a blogba, ebédeltünk, telefonáltam, (innen nem volt teljesen olyan) simogattam Nudlit meg prizniceltem mert harmadik napja lázas és tökre nem ment le neki, hazajött Gé, elmentünk orvoshoz (vsz vírus, holnapig még várunk), hazajöttünk, turmixoltam gyümölcslevest, átmentem anyuékhoz nyomtatni (nem gyümölcslevest), visszajöttem, és most itt ülök a laptopnál (de már pár levelet is írtam). És tök fárasztó nap volt.

egyéb és más 059 egyéb és más 062

One thought on “mocsárhegyek és mocsárvölgyek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s