és aludtam is

Ma hármasban voltunk, és csomót beszélgettünk ebéd közben (a meki meghitt környezetében, hagyjuk). Arról hogy Berci vajon mért fél a kutyáktól (szerinte mert régen megugatták), de Nudli ezt nagyon aranyosan elrendezte: Biztos ez a gyenge pontod, mint nekem a sötétség, te meg attól nem félsz!

Meg Berci mondta hogy tervező szeretne lenni, és Nudli rátromfolt hogy ő is, tervezne büfét meg emeletes házat, Berci meg robotot, de akkor Nudli szerint neki inkább feltalálónak kell lennie. Nudli meg mondta hogy milyen furcsa néha a világ, például az élőlények, az is milyen furcsa hogy ő él. Berci szerint meg bénák az emberek, majd a modern korban jobbak lesznek, meg majd ő jobb robotot tervez (?).

Meg arról hogy Nudlinak nem hiányoznak az ovistársai, mert aki a barátja (V.) az szokott vele undokoskodni ezért most nem hiányzik. A múltkor például mellette ült, de V. azt akarta hogy D. üljön mellé ezért nem engedte Nudlit leülni. Mert egyszer volt olyan amikor Berci átment az ő csoportjukba hogy Nudli nem V. mellé ült hanem Berci mellé, de az érthető mert a testvérek jobbak mint a barátok. Mondtam hogy nem mindig, de örülök hogy ők ilyen jó testvérek, még akkor is ha néha veszekednek vagy nem akarnak játszani egymással.

És Berci elmesélte hogy ő sokszor azért nem akar játszani Nudlival, mert szeret elképzelni jeleneteket a fejében a mesékről amiket néz, pl. Bakugan nektánium titánok, de új jelenetet talál ki hozzá. Viszont fejben elképzelni unalmasabb mint eljátszani, és azt sajnálja hogy Nudli nem mindig akarja vele eljátszani, de megbeszéltük hogy majd jobban hagyja hogy Nudli is beleszóljon, akkor több kedve lesz hozzá. Nudli meg amikor vackol (=2 legó alkatrésszel a kezében járkál, amik évek óta ugyanazok a darabok, és így forgatja őket a kezében meg sziszeg, vagy valami ilyesmi), akkor ő is történeteket képzel el, hogy a vackok fegyverek, vagy emberek akik harcolnak.

Aztán bicikliztünk, aztán hazamentünk.

One thought on “és aludtam is

  1. Hát a kutyás téma minket is érint, én biztos vagyok abban, hogy az én rinyálásom, mármint hogy félek a kutyáktól, megalapozta a gyerek hozzáállását, igaz, még allergiás is rájuk, de inkább vállalom ezt a hibámat, mint hogy a gyerekem egészségét arra a rengeteg felelőtlen emberre bízzam, akik elengedik a kutyájukat szabadon.
    A meki igenis meghitt környezet! Nekünk is :-). A büfé tervezésének lehetősége nálunk akkor vetődik fel, ha üres a hűtő! 🙂 Az emberek pedig valóban bénák, főleg ha a közös képviselőnkre gondolok :-)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s