néhány érdekesség rólam

amikre sosem voltál kíváncsi.

– mostanában főleg alvással töltöm az időt.

– a tetoválószalonban megtudtam, hogy létezik fehér tetoválás is, de nem érdemes csináltatni, mert amikor lebarnul a festék fölötti bőrréteg, húgyszínűvé változik, és foszforeszkáló is, de nem olyan hogy világít a sötétben csak az UV fényben (és a Gyulának van, de UV fényben nem láttam). És Gével a fekete vesetál láttán beindult a fantáziánk és kitaláltuk az első metálos stílusú kórházi osztályt (tudom, már létezik). Erre pont ma hallottam hogy egy közelebbről meg nem nevezett kórház sebészeti osztályán babarózsaszínre festették a falat. (most rózsaszínű vesetálra gondolunk)

– kiderült hogy a tetoválástól semmilyen szempontból nem változik meg az ember (viszont olyan mint a vegetarianizmus, aki hall róla, rögtön meg kell osztania a véleményét hogy szerinte faszság).

– jelentkeztem egy állásra, voltam interjún, de nyilván elszúrtam mert azóta nem jelentkeztek.

– megbizonyosodtam róla hogy nincs olyan hogy egy buszvonalon az összes sofőr jófej. Lehet hogy az egyik megvár, de a másik akkor is elindul a menetidő előtt három perccel a végállomásból, csak mert látja hogy futva közeledem a térdig érő hóban.

– a múltkor felvettem egy nőt aki fiatalabb nálam és már van unokája (=öregszem).

– befestettem a hajam sötétbarnára, de fekete lett. De nem rossz, de úgyis fakulni fog.

– meg az is volt, hogy egy ideig szedtem magnéziumot, merthogy kisimítja az idegeket, de B vitamin nélkülit, mert a B vitaminos hízlal. Szerintem használt, kevesebbet szorongok, bár ha okot kapok rá ugyanúgy idegeskedem és kiborulok, meg fáradt is vagyok de az biztos a tél miatt.

3 thoughts on “néhány érdekesség rólam

 1. – mi az, hogy nem voltunk kiíváncsiak ezekre? 😀 ne írj ilyeneket 😀

  – az állásinterjúk meg már csak ilyenek, ne hagyd, hogy egy elvegye a kedvedet 🙂

  – azért a mi korunkban még egy kicsit zord lenne nagymamának lenni, azt hiszem, mármint érted, 28 évesen is lehet valaki nagymama, aztán mégsem gondolom, hogy azonnal minden 28 éves kerítsen magának arany műfogsort 😀

  • Kb. 10 állásinterjú után lehet majd következtetéseket levonni. Addig nem reális. Egy ismerősöm legalább 30 állásinterjún volt, egyiknek sem kellett, majd egy olyan helyre vették föl, ami minden szempontból magasabb színvonalú volt, pénzben is több, mint az összes többi előző. Úgyhogy kitartás!

  • [tapsi](#11941122)
   🙂 köszi 🙂
   viccnek szántam, van ez a “10 dolog amit tudni szeretnél X-ről de sosem merted megkérdezni”, és hogy úgy arra rímel, csak más. és tényleg, nem is vagyok öreg, ezen pont nem is szoktam borongani egyébként, a csaj volt a durva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s