további piaci rések

– séma-orientált párkereső szolgáltatás: kitöltöd a tesztet és azoknak adja meg az elérhetőségét, akikkel összeilletek a sémáitok alapján (mármint akivel jól tudtok együtt élni, nem akivel ugyanabban vagytok bénák vagy ilyesmi). vagy ha már van párod, elmondják a várható nehézségeket és hogy hogyan tudjátok kezelni.

– munkakeresés- szolgáltatás: nemcsak keresnek nekem való munkát, hanem jelentkeznek is helyettem, önéletrajzot és motivációs levelet írnak, elkísérnek az interjúra, előtte bíztatnak, utána megvigasztalnak. (persze akinek nincs munkája annak pénze sincs, tudom)

– olyan bolt kéne ahol nagy papírzacskóba rakják a kaját amit megvettél, mint az amerikai filmekben, és mindig van benne bagett, mint az amerikai filmekben (és ha kiszakad, narancs is). mert van aki mindig szerette volna nagy papírzacskóban vinni haza a kaját a boltból, ami pont akkor szakad ki amikor a férfi főszereplő arra jár, aki nagyon gálánsan segít összeszedni a szétguruló narancsokat.

8 thoughts on “további piaci rések

 1. szerintem az emberekben nincs annyi realitásérzék, hogy olyan emberekkel akarjanak együtt lenni, akikkel összeillenek…

  • [tapsi](#11891260)
   igen, meg az elején elvakultan harsogják hogy a szerelem mindent legyőz, pár hét múlva meg hogy ezzel a seggfejjel nem lehet együtt élni. (tisztelet a kivételnek) (=mindenki aki olvassa) na de valami jó marketinggel működhetne a társkereső oldal, mondjuk “ha hosszú távra tervezel” vagy ilyesmi.

  • és az a valaki, aki helyettem pályázik, az végül, hamár ott van, dolgozhatna is helyettem. Persze a fizun osztoznánk.

  • szerintem zsák a foltját mindig megtalálja, úgyhogy nincs rá szükség, azon túl, hogy kimondottan hátrányos is összepasszítani a hibás működésmódokat.. 🙂
   vannak fejvadász cégek, akik azért a keresés, jelentkezés, szervezés egy részét elintézik anyagi haszonszerzés céljából.

  • [sulemia](#11893411): Ezt értem és megértem. Nekem ordas nagy mákom van a munkámmal, mert elég egyértelmű és azonnali visszajelzéseket kapok.

  • [imp](#11895301)
   jól van, nem fogok beregisztrálni csak azért hogy leellenőrizzem hogy SÉMÁK? tényleg????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s