first world problems vs nyomasztó dolgok

Milyen jó lenne ha ezek lennének a fő problémáim, hogy a megrendelt játékot* nem akkor hozzák ki amikor itthon vagyunk,  meg hogy mikor végre elfogyott a bejgli anyuék hoztak 3 kiló tortát, meg hogy pont a végén kapcsolok a pulp fictionre és a lotr-re is.

 

Nem olyanok hogy a fiam vigasztalhatatlanul sír és nem mondja meg miért**, meg hogy amikor mind együtt vagyunk itthon, nem tölthetek velük sok időt mert fordítanom kell hogy megéljünk, meg hogy hogy kell ahhoz fogalmazni a kihallgatáson hogy ne ítéljenek el.

 

*nem az hogy az angyalka nem figyelt eléggé, csak kicsit későn kapcsolt, és mire kiderült hogy a boltokban nem lehet kapni, már nem volt idő megrendelni.

**mert már elég baj az is hogy benne van, nemhogy még beszéljen róla, pedig már az ovi eleje óta üldözi őt.

3 thoughts on “first world problems vs nyomasztó dolgok

    • Az elítélnek-nem ítélnek elsősorban ügyvéd kérdése, gondolnám. Aki lehetőleg orvos is. Nem tudni, hányan szakosodtak már, de az igény – úgy tűnik – egyre nagyobb lesz irántuk. És ez szégyen. Fingers crossed!!!!
      Vigasztalan sírás: :(, nálunk is volt-van. A Kicsi mostanában kezdi elmesélgetni, éppen mi bántja aktuálisan. Fordítva szokott lenni nálatok, i.e. te sírsz, és elmeséled neki, h. éppen miért? Nálunk ezzel tört meg a jég. Sosem bőgtem előttük, és egyáltalán sem gyakran, de egyszer így alakult, és azóta sokkal jobb.

    • [pearlwolf](#11853952):
      nem szoktam sírni előttük, meg mostanában egyébként se nagyon, ami jó. anyák napján sírtam, de az Nudlival volt, Berciéknél nem terveztek olyan könnyeztetős anyák napját. Nudlival viszont nincs ilyen gond hogy ne mondaná meg hogy mért sír (és sztem nem az anyák napja miatt)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s