chipsadó

Csak mondom hogy a 3,4 milliárd forintnak az a része amit tényleg megkaptunk, nálunk mindenkinek (orvosok, nővérek) fejenként nettó 27 ezer volt (jó sok felé kellett osztani, így kevés maradt. Értsétek rosszul). Nem akarok hálátlannak tűnni meg semmi, de ez nem oldotta meg a válsághelyzetet (még a karácsony által megtépázott családi kasszát sem konszolidálta).

De hogy fogunk örülni holnap. Most próbálok bizakodóan hangozni.

Ja, viszont tökre vannak előnyei is az egészségügyis létnek, például nem az összes kollégám kért infulenziaoltást, így hazahozhattam egy feleslegest és beadhattam Gének. Neki is járna, de el kellett volna mennie érte a háziorvoshoz.

update: eszerint egyelőre nem lesz felmondás, de hogy pénz mennyi lesz az nem derült ki.

8 thoughts on “chipsadó

  • Tök rejtélyes ez a bérrendezési tárgyalás meg minden. Lehet, hogy rátok sózzák az összes influenza-vakcinát, ami tavaly a nyakukon maradt, és azzal házalhattok kedvetekre? Vagy kaptok normális bérrendezést végre, ha cserébe vállaljátok, hogy ezután csak Fidesz-KDNP logós köpenyben dolgoztok? Ilyeneket tudok hirtelenjében elképzelni….

  • A blogodból tudtam meg, hogy létezik ilyen, nálunk senki nem kapott. Vagyis a nővérek kaptak év végi jutalmat, lehet, hogy az ment abból? Nem tudom, nem került szóba.

  • [isolde](#11845625)
   mi minden nap kérdezgettük az illetékest (mivel a média kitartóan harsogta hogy hogy meggazdagszunk meg minden), aki az utolsó pillanatig tagadott, aztán azt állította hogy régi e-mail címre kapott erről a kórház értesítést, de még időben megküldték a listát a minisztériumnak. aztán állítólag csak a kétharmadát utalták át az összegnek ami járt volna, ezt osztották szét közöttünk. gondolom nektek is járt volna de inkább valaki úgy döntött hogy kell neki még egy villa. (nem evőeszköz.)

  • Volt ahol úgy döntöttek, hogy csak az ápolók kapnak, aztán ha megjön a többi része a pénznek, akkor kifizetik a többieket. (forrás webdoki fórum)

   Isolde: a 24000 ágymelletti háromszorosának a nettóját kéne kapnod, tehát br 72000ft-ot, ha közalkalmazott orvos vagy.

   Viszont az ígért pénznek csak az 58%-át fizették ki, mert a minisztérium nem tudta pontosan hány embernek jár pótlék. (!?!) Nekem 33000ft-ot, de még két ugyanolyan összeget nem hallottam. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s