A Megoldás

Megtaláltam az ideális megoldást az egészségügy problémáira. Ha az orvosok ilyen ártalmasak és még sokba is kerülnek, ki kell iktatni őket, és okos számítógépekkel helyettesíteni:
1. tünetek kikérdezése
2. lehetséges diagnózisok, vizsgálati terv
3. vizsgálati eredmények értékelése
4. terápia

A kivitelezéshez elég adminisztrátorokat alkalmazni. A gép pedig nem hibázik, nem fárad el, nem feledkezik meg semmi fontosról. A betáplált protokollok alapján mindig maximálisan a szakmai irányelvek szerint jár el. Minden betegre pont megfelelő időt szán, és várni se kell ha elég robot van. Megadja a kellő tájékoztatást és bíztatás, a légkör választható (meled, elfogadó/ tárgyilagos, tömör stb). Elég néhány orvost megtartani kutatásra, a protokollok javítgatására.

6 thoughts on “A Megoldás

  1. Ha mégsem omlik össze a civilizációnk, akkor úgyis ez lesz 40-50 év múlva. Az orvos majd felügyeli a kezelést végző udvarias, szexi robotokat. És nem kell a sok büdös, hálátlan, bunkó beteggel szarakodnia. Win-win.

    • @sulemia ezen analógia szerint az egész társadalom mehetne korkedvezményes nyugdíjba. Csak a szén- olaj- uránbányászok és a bürokraták maradnának állásban. Vagy még ők sem és akkor elhíznánk mindahányan, mint az állat (bár azt meg tudnák kezelni az orvosrobotok, szóval… (Wall-e)).

    • [Galad](#11749383)
      Most elképzeltem a biciklisfutár-robotot. Aki robottitkárnőnek és robotportásnak adja át a csomagot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s