#1079

A nyílt napon elég jól zúzott Berci, volt olyan feladat amit csak néhányan tudtak megoldani (a számos sorozatos, 3 tagú sorozatot kétféleképpen is tudta folytatni). Utána volt egy amit majdnem mindenki megoldott rajta kívül, a vázákban csak a piros tulipánokat kellett összeszámolni, és összeadás és szorzás formájában is felírni. Utólag megkérdeztem mi volt a baj, nem értette a feladatot. Arra tippelek, hogy a piros tulipánok színezése közben kifogyott a tanítónéni piros filce és rózsaszínnel folytatta, így az első vázában 3 piros tulipán volt, a többiben egy sem.

A második nyílt óra környezetismeret volt, valamit színezgetett a lapon, nem igazán szólt hozzá. De azért figyelt, tudta miről van szó.

A suliba mindig visznek be könyveket megmutatni, a gyerekeknek odaadják a megrendelőlapot hogy nyugodtan rendeljenek. Szemétség, de legalább könyvek. Berci mindig kér kettőt, igaz hogy olvasgatni már nem szokta, de kezdünk ezen a téren bekeményíteni (csak akkor kérjen ha el is olvassa), a könyvespolc teljesen jól elvan további könyvek nélkül, már így sem férnek. Most lovagosat és matekfeladatosat kért.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s