Ronda teremtmények

Meg akartam nézni hogy milyen úton találtak rám hatszor a “ronda teremtmények” kulcsszóval, és nem jöttem rá, 10 oldalt végigböngésztem a gugliban, a képeknél sem volt semmi a blogomból. Úgyhogy ez egy talány. Ha valami csalafinta üzenet (tette hozzá gyanakvóan), akkor legközelebb valami biztatóbbat szeretnék, you can do it vagy ilyesmi.

A keresőszavakkal kapcsolatban, a tetoválásos post óta azt találják meg a legtöbben a gugliból. A tetoválással az van, hogy még várunk rá (khm), és van közöttünk aki türelmetlenebb ezen a téren (Gé), ezért a minap benéztünk egy tetoválószalonba. Kedvesen fogadtak, sajnos a csaj nem jutott túl az olyan béna javaslatokon mint szétszakított szív, vagy valami a foglalkozásunkkal kapcsolatban (pl. szemüveg és szakáll, vagy egy-egy könyv?), vagy rovásírással egymás neve (?). És hozzátették, hogy néhány napot kell előtte gondolkozni, mi pedig sokatmondóan bólogattunk. Szóval ott nem kaptunk ötletet (viszont megtudtuk az árat, meg hogy amint kitaláljuk pár napon belül meg is lesz), itthon még kicsit gondolkoztam. Felmerült újra a kázmér és huba, de szerintem már egyszer végignéztem ilyen szempontból a könyvet. Meg a narvál, meg a Just Breathe két utolsó sora, egyik neki egyik nekem.

A ronda teremtményekkel kapcsolatban, benépesítették és lehúzzák a fejem, 15 sötét bajlós gondolatra jut kb fél valamivel derűsebb vagy könnyedebb. Ilyenek hogy jó hogy nem szóltunk anyunak, mert akkor hallgathatnám hogy tessék, bebizonyosodott hogy ő nem tud épkézláb embereket szülni és nevelni, csak csődtömegeket. Kár hogy így is hallom. Most megint kibaszottul elegem lett az egészségügyből, nem akarok embereken segíteni, nem akarok felelősséget, valami kényelmes irodai munkát akarok ahol jelentéktelenül beleolvadhatok a közegbe és hallgathatok rádiót munka közben. Vagy zenét vagy hangoskönyvet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s