#1027

Mára szabadnapot vettem ki, hogy elkísérhessem Bercit az évnyitóra. El is vittük, Nudlival újra végigültük a felemelő rendezvényt (tánc is volt) (durcás negyedikesek táncoltak önként) (nagy élmény lehetett táncpróbákra járni a suliba a 38 fokban). Megint nyeltem a könnyeim, pedig most tényleg semmi okom nem volt rá, talán a tavalyi emlékek jöttek fel, vagy az elsős anyukák szorongását vettem túl magamra. Jövőre meg kezdődik elölről. Az évnyitó után már nem kellett pesztrálni Bercit, ment szépen az osztálytársaival, megvitatták hogy kinek milyen új táskája meg tolltartója van, meg hány foguk esett már ki meg ilyesmi.

Nudlit is viszonylag könnyen otthagytam az oviban, a gyerekek már nagyon várták. Ugyan elkészült a személyim, de az okmányirodában csak délután van ügyfélfogadás, így lett egy szabad fél délelőttöm. Megnéztem a neten hogy mi kell a vállalkozáshoz, úgy tűnik online is el lehet indítani ügyfélkapun keresztül, de már attól is lefáradtam hogy végigscrolloztam a felsorolást. Így egy darabig játszottam, aztán kényszerítettem magam hogy valami mással foglalkozzak. Megtaláltam és megnyitottam a zumba videót, de aztán mégis belefogtam egy tavaly óta halogatott melóba: a járólap megtisztításába az elődeink által otthagyott és az azóta keletkezett koszoktól. Egy óra alatt végeztem a wc-vel és jól elfáradtam, egy időre ennyi elég is belőle.

Utána összeszedtem a gyerekeket, ma még ebéd után, hazajöttünk, megjött Gé, elmentem a személyimért, a lidl-be és a cba-ba, hazaértem, ők elmentek fogorvoshoz, megjöttek az izmos tv-s srácok, a tv lecsapta a biztosítékot ezért a gyerekszobában üzemelték be, elmentek, átcipeltem és bedugtam másik konnektorba. Nagyon szép, led-es meg minden. Majd át kell rendeznünk a nappalit hogy elférjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s