újra felbukkan

Ha a “there are no more unread items” a pokol, akkor a 249 a mennyország, nem?

Nagy gondban vagyok, apu kitalálta hogy vesz nekem mobilt az elromlott mp3 lejátszóm helyett, és ki is nézte a nokia c3-t. Nekem szerintem az érintőképernyősek jobban tetszenek, de amit találtam ebben a kategóriában (samsung galaxi mini), arról nagyon rosszakat írnak. Az iPod touchra is gondoltam, mert telefonom egyébként van, de az sajnos duplájába kerül. Aztán még találtam a nokia 5530-at, ami elfogadható árú és jókat írtak róla. De aztán elbizonytalanodtam hogy hátha mégis olyan billentyűs kell nekem, mert azon könnyebb írni? De az érintőképernyő kúl. Ha bárkinek van ötlete szívesen veszem. Kivéve a Sony ericssont mert zsigerből utálom néhány kellemetlen szervizes élmény miatt.

A tengerben úszni pedig jó. Utánagondoltam, és 13 év után újra.

11 thoughts on “újra felbukkan

  • Nahát, kár, hogy kizártad a sony ericcson-t. Nekem olyan van, X10 mini pro, érintőképernyős, kicsi, buci, szétnyitható, és van billentyűzete. A gombok elég kicsik, de az én kezemre jók, e-mailt is kényelmes rajta írni, cikkeket olvasni, nagyon szeretem.

  • Én Motorola Defyit használok, igaz, céges, így kicsit könnyebben nyújtózkodtam, de nagyon elégedett vagyok vele, most olyan “alkumentes okosteló” érzésem van. ,) Ha esetleg befér a keretbe, akkor egyszer megmutogatom egy Krimós vagy ilyesmi esten. ,) Bár ott szerintem van telefonarzenál.

  • köszi csajok 🙂 plusz van még két szavazat a zte blade-re.
   Nimandi: azt se tudom mi fér a keretbe, csak próbálok olyan áron keresgélni amilyet apu kinézett = 30 ezer körül.
   AnnGel: mondjuk ez jól hangzik hogy érintőképernyő plusz billentyűzet, csak ahhoz le kell győzni a zsigereimet.
   teodora: ha már kapok valamit akkor lehessen rajta netezni, ezért esett ki a nano.

  • Barátnőmnek van Nokia C3, nagyon szereti, nekem is bejön, kényelmesek a gombjai. Én egy iPhone-t örököltem, és mivel ajándék, így azt használom, de magamtól tuti nem vettem volna érintőképernyőset. Idegesítő sokszor. Ha sok sms-t írsz, a sima nyomógomboson sokkal gyorsabb (az érintőképernyőssel alig tudok menet közben gyorsan smst írni).

  • team c3!
   jelzem, az első olyan telefonom, melyet elhagytam és (a hagyományokkal szakítva) ő kivételesen visszatalált hozzám, “lojális” társ!

  • öcsémnek van Nokia C3-02-je és az gombos is és érintős is. Ugyanakkor az egy hónapos telefon kétszer volt már szervizben.
   Nekem van Samsungom is és Nokiám is. Előbbi zseniális telefonokat gyárt, szerintem közel a legjobbakat a piacon (ár/érték-ben), de a szoftverrel olyanok, mintha a fejlesztőket addig b@aszogatták volna, hogy mikor lesz kész az op-rendszer, amíg sértődötten ott nem hagyták volna az egészet, mint eb a cuccát. És minden szoftverük ilyen (például az még csak-csak, hogy középső gomb a wap-ba visz és nem lehet átkonfigurálni, de a tőle jobbra lévő “főgomb”-al is ez a helyzet és ez csak egy a millióból). Szóval, ha tapis telefon, akkor szerintem Androidos Samsung, ha nyomkodós, akkor minnél egyszerűbb Nokia. Legalábbis ez a tapasztalatom (fél évente nullázok le egy telefont).
   Ja és a legfontosabb! Ha zenét hallgatsz rajta, akkor Bluethoot füles, mert hosszútávon kicsinálja a telefont a folyamatosan beledugott headset.

  • egyébként nekem a következő egy Motorola Delfy lenne, ha lenne a pannonnál, mert a strapatelefonok majdnem kibírnak annyit nálam, mit amennyi időre a hűség szól miattuk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s