amelyikben megint főzök

Gé tegnap levezetett egy érvelést, ami szerint a pasik csak akkor főznek ha kifejezetten szeretnek, egyébként a nők szoktak, ő viszont nem szeret, tehát az én dolgom (lenne). A standard válasszal hozakodtam elő, ha nem kell dolgoznom, fogok főzni. Egy kicsit mégis beleültette a bogarat a fülembe, meg az óvónő is, aki szerint úgy lehetne bővíteni a gyerekek étrendjét hogy együtt főzünk velük, és az mindenképpen igaz hogy nem kívánhatnak meg más kaját ha nem is látnak.

Este elő is rukkoltam egy konyhaművészeti remekművel (szeletelt kenyéren trappista sajt a raclette sütőben), amit rögtön tovább is fejlesztettem (a kenyér a pirítóban, a sajt a raclette sütőben). Az a jó hogy Gé annyira hálás közönség, tökre megdicsérte.

Mára lett volna ötletem (sült hús, amit Berci szeret is), de ahhoz nem elég fél 11-kor kelni. Utolsó pillanatban a kádban kitaláltam hogy spagetti carbonara legyen. Nudli segített, feltörte a tojást, együtt tettük bele a tejszínt, reszeltünk sajtot, kevergette. Mikor leültünk enni mégis ránk szólt hogy vigyük innen mert gusztustalan.

2 thoughts on “amelyikben megint főzök

  1. Ne is mondd. Én se most leszek gasztroblogger… (pedig én nem is mindig dolgozom)
    Próbálom felgöngyölíteni az előzményeket, de a tetoválásból lett valami?
    A megismerkedésetek, vagyis a komolyra fordulás annyira romi 🙂

    • [doktrina](#11469013): a tetoválással pillanatnyilag tapsira várunk, aki elvileg már fejben megtervezte, de sajnos mindig nagyon elfoglalt. pedig kivételesen pénzünk is lenne (ennek már önmagában is örülünk)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s