napszemüvegvadászat

azért is nehéz jó napszemüveget találni, mert kell hogy 1) tetsszen, 2) jól álljon 3) ne érjen hozzá a szempillám (ha felveszem) 4) ne nyomja az arcom/homlokom 5) legyen emberi ára. sikerült is találnom egyet a többszázezer között ami tetszett és amennyire meg tudom ítélni jól áll, jól hozzá is ér a szempillámhoz és az arcomhoz a keret alul.

(rájöttem hogy legtöbbször fiú szemüvegeket választok, mert giccsesnek tartom a lányos díszítéseket. ez viszont lányos ÉS ízléses.)

5 thoughts on “napszemüvegvadászat

  1. Ritka kincs! 🙂 Én hiába veszek, mindig orra akarok bukni benne (többnyire sikerül is), aztán meg vagy elhagyom, vagy eltöröm, szóval inkább elszenvedem az UV károsodást, hunyorítok, és próbálok nagyon sötéten nézni (nem nehéz, a szem az agy tükre is)

    • nekem muszáj a napszemüveg, mert nélküle alapból hunyorgok, amitől kettő perc alatt hányós fejfájásom lesz. Nem bírom a napot, na. És azt a szemüveget sem, ami kicsit is torzít. Marad tehát a 60K feletti verzió, amit sikerült 12ért venni a vaterán és reménykedni, hogy nem töröm/hagyom el.
      Egyébként egy csajnak szerintem kevésbé cikis fiú cuccokat hordani. Nekem pölö női a dioptriás szemüvegem és ritkán reklámozom, hogy ez tetszett a legjobban (ugyan ez igaz a merell túraszandimra és a bakancsomra is, lehet, hogy aggódnom kellene?).

    • ha-ha 🙂 nem hiszem hogy feltűnne bárkinek ha rád néz 🙂 a cipőből van fiús is. a napcsemcsiken nem volt rajta hogy férfi vagy női, csak gondoltam hogy a sima fekete keretest inkább fiúknak tervezték, a strasszosat meg lányoknak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s