nyaf

Oké, bevallom, rettegek. Holnaptól (jó holnap reggel még pont nem, de akkor is) egy hétig én leszek az a személy aki reggel felrázza a gyerekeket, betesz nekik valami videót ad nekik reggelit kikészíti a ruhájukat ráveszi őket hogy felvegyék IDŐBEN elviszi őket oviba és iskolába, munka után IDŐBEN értük megy, hazaviszi őket játszik velük ad nekik vacsorát elzavarja őket fürödni kikészíti a pizsijüket Nudlinak ad kakaót ráveszi őket hogy fogat mossanak és lefeküdjenek aludni, bemegy elbúcsúzni és bekuporodik az ágyra hogy fekhessenek az ölében. Én fogok figyelni hogy Bercinek kész legyen a leckéje és be legyen pakolva a táskája és legyen szendvicse és innivalója is a táskában (minden másnap egy szendvics egy kakaós csiga) és Nudlinak ott legyen az oviban a párnája és a cipelő cicája és a cumija a maciban, és legyen benti nadrágja meg kinti ovis nadrágja meg pótruhái, és én fogom berakni az ebédpénzt a borítékban Berci üzenő füzetébe …ööö… még meg kell kérdeznem melyik nap, és a sakkönyv árát meg pénteken. És nekem kell figyelni hogy legyen itthon kenyér, tej, téliszalámi, csokis müzli, olvadós rágó meg kinder csoki, és hogy legyen tiszta ruhánk*.

Tudom, más minden nap egyedül csinálja ezt mind, és nemcsak egy hétig, és az én hibám is hogy el vagyok kényelmesedve mert nálunk a 90%-át Gé végzi, ésésés de akkoris.

A végére egy vallomás: leszoktam a fb-os játékokról, elveszett az újdonság ereje (jé, megint elszaladt 2 óra, de vicces), akarom vissza az életem, már két napja tiszta vagyok.

Ja és láttátok az új kérdezős játékot? Benne van alie kérdése.

*a record kedvéért mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy Gé éppen most hajtogatja a legutóbbi 4 mosást.

2 thoughts on “nyaf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s