Amelyikben megint farsangra készülünk

És azt például tudtátok, hogy a statisztikában bármelyik elemre kattintva bármelyik listában kirajzolja az arra vonatkozó statisztikát is, tetszőleges időszakra és bontásban? Tegnap fülmelegítő plüssállatot kerestek rajtam, meg azt hogy hogyan lehet power rangert rajzolni, de most a farsangi időszakban csomó találat van a jelmezekkel kapcsolatban is, és tényleg, itt az ideje hogy írjak a farsangról.

Az idei farsangnak az elmúlt években szerzett tapasztalatok alapján a kellő gyomorgörccsel indultam neki. Aztán úgy tűnt hogy idén sikersztori lesz, aztán hogy mégse, de most éppen újra egész jól állunk.

Nudli egyszerű, megmondta hogy batman szeretne lenni, amikor keresgélni kezdtem a neten módosított pókemberre. Minden jelmezt megmutattam amit találtam ő pedig nyilatkozott hogy ez nem jó mert ronda, vagy nincs kesztyűje, vagy valami. Végül egy online rendelős jelmezboltban találtunk egy elfogadhatót, megrendeltem, 2 nap múlva kihozták, Nudli felpróbálta, tetszik neki, türelmetlenül várja a farsangot.

pĂłkember

Jó hát nem én lennék ha egy kis negatívumot nem kevernék bele, keverek is, csak egy méretben lehetett rendelni, ami kicsit kicsi rá, de nem baj.

Idén Berci a bonyolultabb, sokáig nem tudta mi akar lenni, aztán kitalálta hogy Gaara a Narutóból.

Gaara_by_paintpixel

Természetesen ilyesmit nem lehet kölcsönözni, és a saját varrótehetségemben sem bíztam annyira hogy neki merjek vágni. Megtaláltam viszont Miss Scottyt, aki korábban már készített Naruto jelmezt. Megkérdeztem, és vállalta. (Eddig sikersztori, nyilván most jön a mélypont). Berci egy hét múlva kitalálta, hogy mégse Gaara akar lenni, hanem Kyuubi Naruto.

kubi naruto

 

Megegyeztünk, hogy a ruhája ugyanolyan mint máskor, csak van füle meg farka, megkérdeztem Miss Scottyt, és még nem kezdte el, úgyhogy tudtunk módosítani. És tegnap bementem egy kreatív boltba és vettem narancsssárga zseníliadrótot meg boát fülnek és faroknak. Csak még el kell készíteni, meg a fejpántot, meg kell sárga hajfesték-spray, és hajzselé hogy beállítsuk a haját, és az arcára csíkok. Lehet hogy egy kicsit túlbonyolítottuk. Piros kontaktlencséje nem lesz az biztos.

Na és ugye nem leszünk ott a farsangon, ezért az öltöztetés és a nagyszabású rendezvény elejétől végéig* való élvezete Nagyiék feladata lesz.

 

*Jelmezverseny, tombola, tanárok bemutatója, diszkó

One thought on “Amelyikben megint farsangra készülünk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s