snippets

veletek is van olyan, hogy angolul jut eszetekbe a tökéletesen odaillő szó? és keresgélitek a szótárban hogy az hogy van magyarul? és vagy találtok rá megfelelőt, vagy nem?

a like gomb mellé kéne egy ‘I’m sad to hear’ és egy ‘yuck’ gomb is.

ma meg mentem villamossal a régi sulimba, és eszembe jutott hogy amikor érettségiztem, pl. amiatt is szomorkodtam hogy nem fogok többet arra járni (pedig a villamosozás úgy önmagában nem különlegesen kellemes arrafelé sem). aztán kiderült hogy még tök sokat jártam arrafelé azzal a villamossal. most viszont örültem, meg a nap is sütött.

az online rendelés-csomagküldés nemcsak azért fog elterjedni, mert kényelmesebb módja a vásárlásnak, vagy mert olyasmihez is hozzájuthatunk amit kis hazánkban nem árulnak, hanem mert csomagot kapni jó.

3 thoughts on “snippets

  1. Creepy, fancy, posh, ezeknek tudom, hogy van magyar megfelelője, de időnként valahogy ezek jobban öööö kézre esnek. Meg még van egy csomó minden, amit minden nap használok, és nem tudom a magyar megfelelőjét, de ez már multival járó ártalom. (néhányszor próbáltam már elmagyarázni a munkámat magyarul, nehezen ment)

    • nekem ezek teljesen váratlanul jönnek, a bejegyzés előtt pl. majdnem beírtam egy kommentbe hogy impresszív. aztán mégis inkább lenyűgöző lett, szótározás után.
      hm. komment. á az már magyar szó 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s