egyedül a bűntudattal és a zenékkel

Ákosért nem vagyok oda, de azért a Valami véget ért-et valaki elénekelné kevésbé sírós hangon valamilyen nem szintipoppos alappal, akkor egész jó szám lenne.

(Fölényeskedett, mintha kiskorában nem hallgatta meg volna 20x egymás után zokogva bizonyos szakítás után.) Most vettem észre hogy ez is megvan nekünk itthon. De most visszatérek a Dark Side of the Moonhoz (Előtte meg végighallgattam a nin discography-t. Ezeket fontosnak tartottam megjegyezni, hogy kevésbé égjek). Ilyenekkel szórakozom ahelyett hogy az esetet írnám. Ugyanis mára szabadnapot kaptam, de szigorúan tanulási célból. Ezért a gyerekek átszállítása (áthelyezése, még jó hogy nem másolása), bevásárlás, a posta és a nyitvatartási idő kívülről való tüzetes megszemlélése és a teregetés után nem szedtem le a fát, és zumbázni és hajat festeni se kezdtem. Örülhetnék ha a játszásról is ezt mondhatnám. Ennek ellenére haladtam, egy már készen van, most a másodikra próbálom rávenni magam.

A bűntudatom lassan alábbhagy amiatt, hogy nem gondoltam a családi ünnepekre, és hogy most hétvégén illene ünnepelni őket, és amikor csütörtök este tanulás közben fél füllel meghallottam hogy Gé a tehermentesítésemet intézi telefonon az anyukájával, akkor nem ugrott be gyorsan hogy lehet hogy most hétvégén lesz az ünneplés, és nem szóltam.

 

The time is gone, the song is over, thought I’d something more to say.

6 thoughts on “egyedül a bűntudattal és a zenékkel

  1. A VV-t mindenki hallgatta szakítás után anno, aki akkor volt 14-18 ill.+. De a DSM tényleg jobb. Nekem az ment szakítás után.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s