Már megint panaszkodik

Hát igen, múlt szombaton is bent voltam, meg ma is, meg elsején is jövök, így van ez, ha beindul a verkli, már nem lehet máshogy megoldani, “ideiglenesen” besegítek a hétvégékbe, aztán kérdés mi lesz. Főleg hogy akitől kaptam a kedvezményt már nincs itt. Hessegetem a bűntudatot a kedvezmény miatt, hiszen ügyelni mindenki utál joggal utál, különösen hétvégén. Közben váratlan személyektől is bekasszírozok némi közutálatot, most pl. azért mert már 23-n merek szabadságra menni. Közben meg utálom hogy be kell jönni, szar otthagyni a családot, mindig keresztbe tesz valami programnak.

Tegnapelőtt egész nap feküdtem, tegnap átbattyogtunk anyuékhoz, ahol üldögéltem és nem ettem, ma meg egy szomorkodó Nudlit kellett reggel otthagynom a mikuláscsomagok mellett (csak Bercivel együtt akarta kibontani) (nem akart egyedül lenni ébren), és fél 9-kor már itt volt a mentő a hajléktalan öngyilkosjelölttel.

Tegnap este annyira felpörgettem magam az egészen, hogy el se tudtam aludni. Egyre inkább elegem van megint, annál a kérdésnél mindig megtorpanok hogy akkor hogyan tovább, milyen szörnyű hogy senki nem fogja úgy alakítani a dolgokat hogy nekem pont jó legyen.

Az internet szempontjából is szorul tovább a hurok, Tapsi és Annalight már le van tiltva itt bent, mivel vírusos oldal / szexoldal / játékoldal / illegális tartalom (eldönthetik).

6 thoughts on “Már megint panaszkodik

  • Van olyan főnök, aki kedvét leli az állandó szembefodításban!
   Az én főnököm is ilyen…..

   Sőőőt, szerinte így jobban működik a rendszer, mert nem lehet mismásolni ugye, mert nem bízhatsz senkiben!

   Remek a légkör……..

  • [gombostutu](#11010472)
   csúnyán hangzik.
   nekünk most épp nincs, de a leendőt már kezdem félteni, úgy érzem lassan már csak egy superboss tudna itt rendet tenni. vagy bossman vagy mi.

  • komolyan mondom (innen az illegális vírusjátékszex túloldaláról), hogy néha nem is értem, hogy vagytok képesek ennyi pénzért, ilyen körülmények között ezt a munkát elvégezni… mindenesetre kitartást meg jórafordulásokat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s