női megnemérzés

A vidám lány állította hogy a szörnyű előérzetem nem is szörnyű előérzet volt, hanem másnaposság és kialvatlanság, miközben a buksimat paskolta. Pedig csak egy korsó málnaszörpös sört ittam tegnap*, és a csocsóban is ügyes voltam, legalábbis megdicsértek. Csak a végén éreztem egész furán magam, amikor a társaság rajtam kívüli része egész párokba (fiú-lány) felfejlődve távozott el, én meg csak pislogtam körbe. Hazafelé azon gondolkodtam hogy mégis én vagyok Amy Farrah Fowler**, és ma még jobban meggyőződtem erről amikor a tegnapi eseményekre rákérdeztem Szőkehajúnál, és még több érdekességre derült fény. Aztán bejött a pszichológus csaj is és egy teljes özönvíz hullott rám az előttem eddig ismeretlen kórházi pletykákból.

Aztán kiderült hogy mégis valódi volt a rossz előérzetem, mert amikor lecsengett az pletykaáradat és mindenki hazasietett, én még maradtam, sokáig inkább nem is néztem az órámra, aztán ránéztem és 6 óra volt, aztán amikor indultak haza a nappalos nővérek már eléggé aggódtam, de akkor szerencsére végül én is kész lettem.

 

 

*Megint kifakadtam, hogy már egy éve mennyit iszom, és még mindig ugyanúgy nem bírom, és másodszor is azt a választ kaptam hogy nem az enzimhiány a hibás, hanem többet kell inni. De lehet hogy legutóbbi is a vidám lány mondta.

**Are you two going to have coitus tonight?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s