népességnövelő javaslatok

Üzenem a Népesedési Kerekasztalnak, valamint mindenkinek, akinek döntési joga és hatalma van az ügyben, hogy ha szeretnék, hogy a kívánt gyermekek megszülethessenek, akkor ideje lenne végre megoldani, hogy legálisan lehessen baszogatás belső tapizás szurkálás vagdosás nyomkodás orvos nélkül is gyereket szülni. Például egy olyan születésházban, ahol van nyugodt és meghitt környezet is meg műtő + hozzávaló személyzet is elérhető közelségben. Azoknak az anyukáknak, akik annyira azért nem hard core-osok, hogy illegálisan, saját otthonukban, gyermekeik érdeklődő tekintetétől kísérve, gond esetén az egészségügyi személyzet gyűlölködésének kitéve stb hozzák világra utódjukat, de mégis szeretnék hogy legyen valamennyi beleszólásuk a saját testükkel kapcsolatos folyamatokba, és szeretnének több igényt formálni az éppen világra hozott utódra mint a vadidegen fehér köpenyesek az ágy körül.

Azt gondolom, hogy a 21. században nemcsak hogy megoldható lenne, hanem kívánatos is.

(((Nem mindenkinek, csak aki akar, és persze tudom hogy a császármetszés életeket menthet.)))*

A másik probléma is foglalkoztat engem is, hogy a társra-gyerekre-családra vágyó fiatalok és kevésbé fiatalok mért nem tudnak egymásra rátalálni, valami nagyon el van hm romolva a rendszerben. Ha ebben a cipőben járnék, valószínűleg bepróbálkoznék én is a társkereső oldalakkal. Meg vannak még ilyen érdekes kezdeményezések, mint a különféle szituációs társkereső partik, a vidámparki a legjobb szerintem. Meg ez az oldal ahova beírhatod ha valaki tetszett a metrón, és hátha pont olvassa, kár hogy erre pindurka az esély (igazából miniscule, csak az nem magyar szó).

És luciánál már szerveződik a vakrandi-blog a kommentekben, mármint a trollok után.

Meg van még az áramszünet.

 

* Hú, ez most pont milyen aktuális lett.

4 thoughts on “népességnövelő javaslatok

  • [freemam](#10877346)
   kórházban is történnek halálesetek, maradandó károsodások, amik sokszor kivédhetőek lettek volna, csak azokból nem lesz hír, kivéve ha az anya hal meg. az otthonszüléseknél ritkábban történik baj mint kórházban, csak abból rögtön hír lesz, és újra ki lehet kiáltani szegény doktornőt véreskezű gyilkosnak. egyre gázabb, hogy milyen régóta nincs megoldás erre a kérdésre, és nem, szerintem nem Geréb Ágnes őrizetbe vétele a megoldás.
   a demonstrációra persze nem mentem el mert lusta vagyok, meg dolgom is volt. de egyetértek velük.
   semmi bajom azokkal akik kórházban akarnak szülni, de azt gondolom úgy lenne igazságos ha a többiek is eldönthetnék hogy mit akarnak, és nem titulálnák őket ezért felelőtlennek, nem sütnék rájuk hogy kockáztatják a gyerekük életét, hanem megoldanák hogy biztonságosan lehessen. Egy normál szüléshez nem kell az orvos és a szikéje és az injekciói, baj esetén viszont kell, meg a műtő is. Más országokban sikerült megoldani, hadd ne legyünk már ebben is mi a legbénábbak.

  • Én ott voltam…….
   Lányom és a férjem is!

   Jó ilyet orvos szájából hallani!

   Köszönöm, ez most nagyon jól esett, nagyon nyomott a hangulat a történtek miatt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s