Ez is milyen durva már hogy Magyarországon nincs is valójában ilyen döntéslehetőség, hogy saját lakás vagy albérlet, mert az albérletből folyton kipakolnak. Ha lenne pénzünk ezzel is foglalkozhatnánk, lakás kiadás hosszú távra. Volt is erről egy könyv, egy (talán angol?) házaspár írta, akik először egy lakást vettek, kiadták, aztán ahogy pénzük lett egyre többet, és végül így lettek milliomosok. Csak nehogy olyan legyek mint az a gonosz amcsi nő akit Kirstie Alley játszott abban a filmben.

4 thoughts on “

  1. olyan iroda kellene, ahol az iroda intézi a kiadást (de nem csak addug, hogy beköltözöl, hanem elejétől a végéig) és a tulaj csak tulaj. Ugyan az a szabályrendszer vonatkozna minden kiadott lakásra, bérlőre, tulajra. Pont, mint az autóbérlésnél. Mintha a bérautók mind-mind egy ember tulajdonát képezné, csak épp nem használja, így bérbeadja a megfelelő irodán keresztül.

    • Ehhez a vállalkozáshoz ha jól nézem nem is kell különösebb alaptőke, csak rávenni sok lakástulajdonost hogy rajtad keresztül adják ki, meg vállalkozó kedv meg üzleti érzék. Csak kicsit megdrágítja. Sajnos azt nem küszöböli ki hogy ha kell a tulajnak a lakás visszaveheti.

    • minden, csak szerződés kérdése. Úgy kell tekinteni az ingatlant, mint a lekötött pénzt. Ha idő előtt kiveszed, elbukod a kamatot. Azt mindenki elfogadja, ezen is át lehetne vinni.

    • annyi kérésem lenne, hogy ha valaki itt ezt megcsiinálja az én ötletem alapján, legyen benne annyi, hogy bevesz a buliba csendsestársnak, minimális jutalékkal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s