feltartóztathatatlanul szépül

Ma vettünk csempét a wc-be és a konyhába, miután a csempés rajtaütésszerűen közölte hogy holnap mégis ráér, a csempeboltban szidtuk magunkat hogy mégse kellett volna az utolsó pillanatra hagyni. Az ott kapható 3 fajtát esetleg szeptemberre tudják vállalni, de nem kell mert az az egy amelyik tetszik jó drága. Tényleg érthetetlen a mammut méretű barkácsboltok sikere, amikor háromnál is többféle csempe kapható, aminek a 98 százaléka nem barna és/vagy undorzöld színű, nem is olyan drágán, csak felpakolod a kocsira és kifizeted a kasszánál, és a kijáratnál még hit kekszet is lehet venni. Sikerült olyan szinten az utolsó pillanatra hagyni, hogy pontban a zárás pillanatában hagytuk el a komplexumot*.

Egyébként meg nekem jó, sőt nagyon jó, szép színesek már a falak és roló és parketta is van, és nemcsak konyhabútorra telik a költségvetésből, hanem mosogatógépre és új tűzhelyre is, és az anyósomék állják a hiperbiztos új bejárati ajtót (bár nem foghatom fel hogy hogy lehet hiperbiztos 30 ezerért, gondolom úgy hogy nem az), ésésés… És egy galamb odafészkelt az erkélyre, az egyik tojásból fióka is lett, most ott nől, így már a gyerekek is hajlandók feljönni az új lakásba. Vajon mennyi idő után repül ki a galambfióka? Mert majd az erkélyen is lesz járólap. És felnőtt pelenkás dobozokban fogunk költözni.

Jah hát a munkámat azt utálom és gyomorgörccsel megyek és hullafáradtan érek haza, de sebaj majd belejövök és akkor gyorsan átdobódok új feladatkörbe megint. Csak hogy nehogy negatívum és nyünnyögés nélkül maradjon a poszt.

*Mert ha felcserélem a komplexussal az nem magától értetődő hogy csak poénból van.  

6 thoughts on “feltartóztathatatlanul szépül

    • egy lépéssel előttünk továbbra is :). Ebben az a jó, hogy az asztalost nem egyszerre támadjuk meg a konyhabútorgyártatással :).

    • úgy van ház, hogy kinéztük és tárgyaltunk. Rugalmatlan beszari fószer az eladó, de a lényegben, az árban megállapodtunk. Ahogy a lakás tehermentes lehet intézni a házvételt és közben gyomoridegelni, hogy vajh megvan-e még és ha nincs, akkor mi lesz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s