Újabb élmények a telken

Tegnap megbizonyosodott, hogy Gé még az iPhone-jánál is jobban szeret, ugyanis a kedvemért megvált tőle egy egész napra. Így már reggel megcsodálhattam a csodálatos főoldalt:

fĹ%91oldal fĹ%91oldal2

Ezen kívül is sokat buzeráltam, leveleztem meg kommentre válaszoltam vele, csak posztot írni nem tudtam, de utólag arra jutottam hogy lehet hogy csak a lassúsága miatt. Internetezésnél volt egy kis “kulcslyuk” atmoszférája, de amikor nincs más mindenképpen áldás.

Gének meg mint kiderült nem is volt rá szüksége, mert a haverjai akinkek büszkélkedni szeretett volna vele mint kiderült egytől-egyig mac gyűlölők. Én nem igazán értem hogy az ilyen elektronikai dolgokat mért kell vallásként kezelni (bármelyik irányból).

Cserébe nem kellett lejönnie velünk a telekre tegnap, és nem 10 colos hangyás tévén élvezte a negyeddöntőket, hanem a Kertemben, sör és balkán burger fogyasztása közben (a fenti haverjaival, de nem végig az iPhone-t szidták). A telken újra megdöbbentem a kajamennyiségen, és tovább boncolgattam hogy mért nem merek ott nyugodtan hátradőlni. Csak egy apró illusztráció: nem mindegy hogy mit milyen pohárból iszol. A telken. Nem az operabálon, vagy ilyesmi. Meg azon morfondíroztunk, hogy létezik-e olyan kaja gazdag ínyenceknek hogy fürjtojásba töltött kaviár, és hogy ha békás terítőt vennénk akkor kevesebb légy szállna-e az asztalra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s