dilemmák és bosszúságok

Most az van, hogy nézegetem a frisseket a főoldalon, és mindegyik egy csomó tetszik, vagy elvesztettem a híres kritikai készségemet (lehet hogy rossz a hőtűrő képessége), vagy péntek délután és este a jó fejek blogolnak (a rossz fejek buliznak? hm.) Olvasgatok, frissítek, olvasgatok. Meg csapkodom napközben botor fejjel beengedett szúnyogokat. Sajnos szúnyog-és légycsapkodásban legendásan béna vagyok, sebaj már így is lecsaptam vagy ötöt, már csak olyan 3-10 bujkál és várja hogy lefeküdjek aludni. A direkt ide vásárolt szúnyogirtó meg otthon sunnyog. Lapkás ez is, az utolsó darabok egyike volt a dm-ben, folyadékosat azóta sem lehet kapni, csak utántöltőt, úgyhogy abból már van 3 is otthon az egy készülékünkbe. (Ki tudja, hátha évekre fogytak ki a készletek.)

Szóval a nagy válogatásnak az lett a vége hogy túlszaladt, most hogy fogok választani. Meg hogy a readerem eddig nem látott méretűre duzzadt, többé nem lesz időm semmi másra.

4 thoughts on “dilemmák és bosszúságok

  1. hű mit görcsöltem, amikor nekem kellett választanom posztoka. Én pont fordítva voltam, nekem alig jött össze a hét.

    • @Galad
      Most épp azt gondolom hogy egy csomó jó blog van. Legfeljebb holnap kapok egy egyest az izlesemre, de nem hinnem.

    • nem, csak próbáltam olyanokat, akik még nem voltak (pedig akkor még nem is olvastam a kommenteket), ami csak részben sikerült.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s