öröm és bosszúság kéz a kézben jár

Ma Gé még gyorsan elszaladt boltba zárás előtt, és kapott eperillatú Offot, igaz kukoricaillat van a dobozon feltüntetve, de a karomra fújva pont ugyanolyan illata van mint Suematráénak. Miközben eltettem, megtaláltam a sárgabarack-illatú testfrissitő spray-met is, amit eddig sosem használtam, de most mindjárt nagy örömmel fújkáltam magamra. A család többi tagját nem sikerült hozzám hasonló felfrissülésben részesítenem, mivel “ne! ne!” kiáltással menekültek előlem. Így estére nagyszerű sárgabarack-szúnyogriasztó-eperízű rágógumi illatban pompáztam.

Konnektoros szúnyogirtó viszont egyáltalán nem volt a boltban, meg a közeli drogériában sem, csak utántöltő de persze nem olyan fajta amilyen készülékünk van itthon. Remélem nem véglegesen fogytak ki a készletek az idei szúnyoginvázió miatt az egész nyárra, hanem holnapra feltöltik őket, mert kedden már mindenképpen kell hogy legyen a dolgozóban is (kellemetlen amikor az alvás megakadályozásában a munka* mellett a kis vérszívók is tevékenyen kiveszik a részüket)

A mai nap csúcspontja azonban mindenképpen az volt, amikor Gé felhívta a figyelmemet a mélyhűtőben sunyuló 2 doboz fagyira, amit még kedden vettem.

*= amikor a mentősök direkt éjszaka mennek ki bizonyos betegért, mert álmából keltve kevésbé agresszív.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s